Seconds left behind!

Det är för lätt att måla upp en fasad och gå runt som om ingenting har hänt. Det är för lätt att lura alla runt omkring sig att man mår bra fast man egentligen känner sig som en påse skit. Det är alldeles för lätt att må dåligt i en värld där ingen säger, försöker eller förstår. Jag somnade igår i hopp om att vakna till en ny och bättre dag men jag hade visst fel. Så jag fortsätter den här torsdagen med att måla klart min fasad och mitt smile sen går jag ut på promenad..

Hej!

gaaaah!! =@

Dagen idag har vart långt ifrån bra. För mycket tankar, känslor och oro som håller på att göra mig galen. Jag känner mig känslokall och avtrubbad. Jag varken skrattar eller gråter, jag bara är. Det är så mycket som händer runt omkring mig så jag hinner aldrig slappna av och få någon lugn och ro. Jag blir arg men samtidigt ledsen på mig själv för att jag låter dig påverka mig, jag som alltid har haft lätt för att stänga av och inte känna alls.. och nu kommer allt på en gång. Jag är förvirrad, jag vet inte alls vad jag känner? Vill jag känna, låter jag mig själv känna?? Jag håller på att bli knäpp.. ääe godnatt!!

you the fucking best!

You can have my heart or we can share it like the last slice </3

Now I'm that bitch!

Vilken jävla skit dag det var igår, mitt humör gick upp och ner som en bergochdal banan och då menar jag verkligen upp och ner. Ena sekunden skrattade jag och andra sekunden satt gråten i halsen och jag kokade av ilska. Snacka om att jag blir ett nervvrak när mensen kommer. Tur att jag har en underbar pojkvän som orkar med mig i sånna lägen och pysslar om mig!

Idag ska jag bli bruuun, ska göra soldusch för första gången! Laddar upp bild på resultatet sen (om jag inte ser ut som en morot) hahahaha! Ska rensa garderoben och ta en dusch sen åker jag till stan.

Hoppas på en bättre och mindre smärtfri dag idag!
Peace!

 



Älskar hans blick♥

Fake

Ligger i sängen hos robin och nördar mig med mobilspel och annat skoj :p helgen har vart sådär, jag är bara glad att den här veckan är över så jag gå vidare och glömma att den ens existerat. Jag har fått många saker gjorda, sånt som egentligen bara tar några dagar att göra men som jag har skjutit upp på allt för länge. Nu är veckan i alla fall över och jag kan äntligen pusta ut. Det har vart fint väder och sol nästan varje dag så jag har passat på att gå många långpromenader med loke bebis! I fredags var jag i salem med robin plus folk och förtärde alkohol, fram emot kvällen blev det äventyr och ölspel för hela slanten haha. Vi avslutade kvällen ganska tidigt men det tackade vi oss själva för dagen efter kan jag säga! :) i går mötte jag upp nicci, matte och jacob i stan för att käka på mongoliska och ta några drinkar på skybar, myyyys! Därefter blev det hemgång till nicci för spel, film och massa gott <3 avslutade gårdagen med några bira på tbs med hjärtat och folket..

Blir så trött på folk som kommer och går lite som det passar dom. Va faaaan hände?! Fake fake fake!!!?

Make love, not war!

Ibland måste man hoppa av det här jävla ekorrhjulet och njuta av det goda och positiva som händer runt omkring en. Det behöver vi alla! Du med!

Varför kunde inte jag ha blivit född på 60 talet. Glida runt i en volkswagen hippie buss med pannband i håret och en blomma bakom örat. Stora sol glasögon, fullt med arm och halsband, färg starkakläder, sandaler, fritt växande hår och en skön inställning till allt. Man tog en dag i taget och levde i nuet! Peace N' Love

ge mig!


We're in this together

Helgen har varit helt perfekt! Konserten i fredags var grym, vi dansade, sjöng och gick loss helt :) Efter konserten blev det en hel del drinkar och bira innte i stan innan vi till sist hamnade på efterfest i orten. Bakfull och jävlig plockade jag fram solbrillorna och mötte upp Hanne för en långpromenad på lördags morgonen. Tänk att så små saker som att snön smälter och asfalten börjar synas kan locka fram så många vårkänslor. Det va planerat att lördagen skulle bli alkohol fri men jag och robin bestämde oss ändå för att sänka några öl på tbs. Redan vid 12 tiden satt vi i taxi på väg hem, dyng raka hahahaha!  

och på söndags morgonen mötte jag upp hanne igen för en långpromenad. Det har blivit lite utav en vane sak att ta en promenad så fort solen är framme. Jag får typ panik av att sitta inne när det är fint väder, måste ju passa på att få lite färg medans man kan (om solen ens tar nu). Dock är det inte långt kvar tills vi åker, lite mer än fyra veckor sen sitter man på planet härifrån. Jag drömmer om det nästan varje natt, det ska bli så skönt att få åka bort ett tag bara vi två och komma tillbaka när sommaren är här! Komma hem med värsta brännan, va pigg & fräsch och ha massvis med ny energi, perfekt till sommarn!



Jag känner mig så till freds och som en helt ny person efter de här senaste månaderna med robin. Har hittat ett lugn o harmoni inom mig och en tillfredsställande lycka! Jag är där jag vill vara, den jag vill vara och med dom jag vill vara med. Jag njuter varje minut!

My chemical romance!

Ikväll är det konsert som gäller. Äntligen är dagen D här, vi ska röjja, hoppa, slåss, dricka bärs, puttas och stå absolut längst fram när dom kliver på scen. Jag verkligen älskar konserter, speciellt med ett så grymt band som dom här. Det visste ni kanske inte om mig men jag lyssnar faktist inte bara på reggae, även om det är det som spelas mest i mina högtalare och lurar. Aja, nu ska jag packa ihop mitt, ta en dusch sen åker vi mot nicci och knäcker första biran.. PARTEEEEEEEEEEEEEY!!



FUCKA UUUUUUR!!

Många bollar i luften!

Det är mycket som händer nu, skulle va perfekt med en extra dag i veckan så man hinner få allt gjort. Var hos tandläkarn för min visdomstand förra veckan och idag om en timme ska jag sätta mig i stolen igen. Jag hatar tandläkarn så jävla mycket. Nålar, sprutor och sånt har aldrig varit nåt problem, jag vet liksom att oavsett om jag gråter, skriker och trotsar så kommer dom fortfarande behöva sticka mig. Men när det gäller min mun så blir jag skogstokig, otrevlig och arg. Tycker fett synd om min tandläkare haha! Dom ska öppna upp tandköttet och ta ut min visdomstand men jag vet inte om det är idag vi ska göra det, det hoppas jag verkligen inte! Har gått och blivit dunder förkyld också, kan inte ens andas genom näsan. Kul att lägga sig hos tandis och flåsa som en jävla bulldog, äääe inge nice!

I morgon är den efterlängtade fredagen som vi har väntat på sen förra året till och med. Jag, nicci och hanne ska på My chemical romance konsert. Det kommer bli sånt jävla röjj, får gåshud bara jag tänker på det. Har sett dom en gång tidigare fast för typ fyra år sen. Åååååh jag vill ha i morgon nuuu!! Tiden har gått helt sjukt fort, jag kommer ihåg när vi satt hos nicci ett par veckor innan jul och pratade om konserten och nu är det i morgon =D =D OM VI SKA RÖJJA!!

Nää nu måste jag förbereda mig för ett hemskt tandläkar besök /=
SKJUT MIG!

Långpromenad i solen

med Johanne :) myyyyys



Why did i pull the trigger BOOM!

Vaknade med halsont som hette duga, kan knappt svälja och det passar så jävla bra nu med min inflammation i tandköttet och visdomstanden som är på g ut /: Men jag tycker inte synd om mig för de nej nej ;) Inga sura miner, inga negativa vibbar! På väg hem från Robin i morse kom jag på mig själv gå med världens leende, solen värmde och allt kändes så enkelt. Lite ljus och värme är det enda som behövs sen är humöret på topp 24/7. Jag är lycklig påriktigt!! Jag har en underbar familj, vänner i världsklass, en pojkvän som får mitt hjärta att göra volter och våren som är på ingång när som helst. Sen har jag en hemlis att se fram emot så egentligen spelar ingenting någon roll. Oavsett om allt skulle gå åt helvete så har vi det där, som kommer ge oss ny energi och annat att tänka på. Live the life you love and love the life you live

Har suttit och spanat lite bloggar och facebook nu på morgonen och som dom flesta redan vet är det babyboom i tumba/salem. Alla blir gravida och skaffar kagge, möts på bistron och fikar, snackar bebis snack och sånt "som bara gravida förstår". Inget ont till mina vänner som har skaffat kiddo jag är jätte glad för eran skull men jag kunde inte låta bli att reagera när jag hamnade på en blogg där en tjej hade skrivit att det är synd om oss som inte har skaffat barn ännu. Det är inte synd om mig för fem öre!! Jag kan fortfarande träffa vänner på en fika, jag kan umgås med mina "mamma vänner" även fast jag själv inte har barn och jag kan göra precis vad jag vill utan några måsten och ansvar över ett annat liv. Jag ska resa och leva livet innan jag sätter ett nytt liv till den här världen. Jag vill ha upplevt och utforskat, jag vill ha villa, hund, bil och cash när jag skaffar unge, jag vill kunna ge mina barn allt och just nu är jag inte i det stadiet.. men som sagt, det är inte synd om mig för det!

Sen kunde jag heller inte undgå att reagera på en till sak, det stog nåt i stil med; Man behöver inte träffa rätt kille för att skaffa barn, för barnet kommer få lika mycket kärlek och bli älskat ändå. Och den som väntar på den rätta lever i någon slags drömvärld!

Asså seriöst, kollar hur många skilsmässobarn det finns nu för tiden (för att folk tänker i dom banorna). Visst att inte alla funkar ihop och att det kanske till och med blir bättre för barnet om man separerar men med den inställningen kommer snart inte en enda unge få leva med både sin mamma och pappa. Min åsikt är i alla fall att man inte ska ta ett liv till världens med dåliga förutsättningar, men jag tvivlar inte på att ni mammor kommer göra ett sämre jobb. Era barn får säkert massvis med obeskrivlig kärlek.. men fortfarande! Man har bara en mamma och en pappa oavsett vad. Och nej jag har inga egna barn men jag har själv vart barn med en pappa som inte funnits där.

Nu får man väl alla arga mammor efter sig, borde se upp med hormoner och sånt annars kommer jag nog hem blåslagen. Eller så får man höra den här klassikern; Hade jag inte haft bebis i magen då jäävlar!

Hahahahaaa aja, ska sluta dissa alla mammor..

Peace out people!



Live To The Fullest!!

Oh happy day!

Jag är så jävla trött, har sovit typ tre timmar inatt. Vet inte varför men jag kunde inte somna bara och saken blev ju inte bättre av att Robin låg och snarkade bredvid. Jag låg och pressade fruit ninja iställe i säkert en och en halv timme men mitt rekord på 903 kvarstå ;) Ni kan ju alltid försöka slå rekordet (laine) hahaha!

Helgen har varit nice. I fredags var jag hos nicci och hade myskväll bara vi två, fixade och donade hemma hos henne, beställde mat och kollade på film. Jag är så glad för din skull med lägenheten och allt men ska jag vara helt ärlig så kommer jag sakna dig massor. Vi tre brukar försöka ses dagligen om vi kan och nu kommer det bli jätte sällan i jämförelse med innan. Någon gång måste det väl hända, känns bara fett kefft!

I lördags var jag i salem och krökade med hanne och gänget! Blev kardeeeeng full och kommer inte ihåg så värst mycket förutom öl spelet, sen är det svart! =P Har iaf haft en grym helg med många skratt, mycket tjejsnack och massa mys.

Nu ska jag ner och joina Robin i köket, vi ska baka scones =D fett gott!

bäääääng

Nu har jag och nicci äntligen blivit klara med att inreda lägenheten och det är super mysigt! Vi har satt upp gardiner, drapperi, blommor, ljusslingor och massvis med kuddar. Jag tror fan jag flyttar in här jag me ;)

Vi har beställt mat som är påväg och musiken pumpas på höög nivå. Solen lyser in genom fönstret och sällskapet är av värdsklass, det kan fan inte bli bättre.

Nu ska jag joina nicci i soffan och mysa <3

Far away

Vaknade till tandvärk idag igen, vill bara slita ut skiten så jag slipper ha ont. Tandvärk är det värsta, plus att jag käkar smärtstillande konstant för att inte ha ont så man går runt som en levande död med kräket i halsen. Kan knappt öppna munnen för inflammationen så mat får jag inte heller i mig, suck!!

Men nog klagat, idag är det fredag och solen skiner :) Robin är nere i köket och fixar frukost. Senare idag när nicci har slutat jobbet ska vi köra över grejer till hennes nya lya och fixa i ordning där se blir det mys med film och godsaker! Kanske blir några glas vin också, vem vet!?!

Posetiv energi ja tack!

Det känns som min blogg har blivit lite tråkig. Oftast så skriver jag om robin och hur lycklig jag är med honom. För mig är det inte tråkigt såklart men för er som läser kanske. När jag började blogga för flera år sen så var det för att få ventilera mig och rensa tankarna när jag mådde dåligt. Nu när jag äntligen har hittat kärleken, lyckan och mig själv så måste jag få tjata lite om det här i bloggen även om det blir lite långtråkigt ibland. Men det är väl så, "ni" gillar hellre att läsa om när det går dåligt. Sticker lite i ögonen på er haha!

Jag kan inte sluta gå runt med ett leende på läpparna. Saker som i vanliga fall skulle ha irriterat mig rör mig inte ens i ryggen längre. Vart kom all posetiv energi ifrån!?

Nu är det inte många dagar kvar till My chemical romance konserten, fy fan vad vi ska röjja. Kvällen kommer bli oförglömlig med dom bästa! :) Och efter det är det bara några veckor kvar till min och robins hemlis.. Love it!!

We can make it, if we try!

Jag kan inte berätta här ännu men bara några dagar efter min födelsedag så händer det! Jag är så lycklig, glad och förväntansfull. Den sista April ska jag och robin göra något som jag har väntat på och längtat efter såå länge.



LYCKLIG TJEJ, HEEEEEEEEJ!

Softa ner..

"I goda vänners lag känna lugn och behag
Om världen är tung idag för dej så finns jag vid din sida
Luta dig tillbaka och känn, du vet att jag finns som kamrat och vän
Glöm krav, rutiner, vi har för bråttom
Jag drömmer mig bort, saknar sommaren I Stockholm
Leva livet som det bara var så, hela tiden ta varenda dag så
Alla gör misstag men livet går vidare
Fattiga, rika, knegare, glidare
För allting har sin gång det är så det är"

Got my middle finger up, I don't really give a fυck!

Min jävla visdomstand dööödar mig! Jag började känna för ett par veckor sen att den började komma fram, men nu värker det så jag håller på att bli galen. Ringde till vårdcentralen idag och fick en tid hos tandläkaren i morgon vid halv tre, om jag ens kan vänta tills dess! /=

Äntligen har jag också beställt min One Piece. Alla andra har redan en så det är bara jag kvar, och nu är den på väg.. YEEESSS, tack för det älskling ;) Nu kan jag också vara med och ha One piece mys med gänget.




Även fast jag är van att det pratas om mig så slutar man aldrig förvånas över vad folk hittar på för skit snack! Men jag är lycklig nu så ni får säga vad ni vill ;)

Lycka!!

Mina ögon fylls med tårar när jag tänker på vilken tur jag har som har dig. För varje dag som går blir jag bara mer och mer kär, om det ens går!?! Du är snäll, smart, glad, snygg, rolig, charmig och helt jävla PERFEKT! Hur kunde jag få dig? Förtjänar jag verkligen det här!?

Jag älskar dig, av hela mitt hjärta



   



Gårdagen i kungsan!

  

Vi hittade en Ben&jerrys butik i gamla stan, kunde inte låta bli!!




Peace out!

Only girl on earth!

Sunshine

   

/:

Jag vaknade nyss, helt ensam, ingen sol :( Äääee jag åker till solarieöarna och får lite färg..

Glad tjej!

Min dag har varit näst intill perfekt. Trots att jag faktiskt drack några öl igår så vaknade jag klockan 9 och var sjukt pigg. Robin sov fortfarande men jag drog upp rullgardinerna och hoppade ur sängen på en gång. Det var en riktigt fin morgon, solen lös och snön på robins baksida låg som ett enda stort snötäcke.. Helt orört! Jag fotade lite och terrade robin tills han till slut gick upp med mig. Vi gjorde vanilj pannkakor till frukost och hade massa mys, älskar att få vakna upp bredvid dig varje morgon<3

Efter det åkte jag till nicci och tog en promenad i solen tills hanne kom förbi. Många skratt och många kloka ord! Positiva tankar och energi är vad som behövs, inget annat! Jag är glad att jag har just dom människorna runt omkring mig som jag har, jag kanske tjatar men det är helt sjukt. Jag är tacksam för verkligen allt ni gör!

Någon dag till helgen ska vibdra ett gäng till fjärilshuset och softa, ta lite bra bilder och skratta åt alla sjuka grejer som ALLTID händer oss hahahaa =D

Lite käk nu sen ska jag sova, BAAAM!!!

shululuuu

De va dags för myskväll igår med den bästaste trion. Vi klädde på oss ordentligt och gick ut på promenad, såå skönt att få ventilera sig med dom man känner att man verkligen kan lita på och som förstår till 100 procent. Åkte hem till nicci efter promenaden och kollade på ice age, fett rolig film haha :)

Nu ligger jag i sängen bredvid min bästa Robin. Ska gosa in mig i hans famn ett tag till sen måste jag hinna förbi solariet innan vi drar till eriksdalsbadet :) en bra dag idag!
Tjoo
RSS 2.0