Lycklig tjej, HEJ!!

Jag är så lycklig just nu, mitt liv är precis som jag vill att det ska vara. Jag har en UNDERBAR pojkvän som tar hand om mig och får mig att känna mig som en prinsessa :p Vi har ett bra och stabilt förhållande och jag har aldrig varit så säker på något förut som med oss. Livet ut älskling!! <3

Vi kom nyss till rummet, har ätit en grym middag på en italiensk resturang. Ikväll blir det en lugn myskväll på stranden, bara Robin och jag. I morgon flyger vi till Bangkok och stannar ett par dagar, shopping, löshår och tatuering står på listan. Naglarna blev fixade idag, och håret i morgon sen är allt som det ska igen :)

Dags att packa strand väskan med mys :) <3 KÄRLEK

Live your dreams

Sorry för dålig uppdatering men som jag skrev i mitt förra inlägg var back beach helt okej förutom att inte en människa förtod vad vi sa så vi tog ett natt tåg vidare till Nah trang. Tåget tog 9 timmar och det var trångt, varmt och förjävligt men så fort vi kom fram trots att klockan var 6 på morgonen och min rygg var helt paj så var det värt var enda minut, vilket ställe säger jag bara! :D Planen va att sova några timmar men när vi såg stränderna, öarna och bergen så sket vi det och tog en båt till olika öar för att hitta bungalows. Utan resultat tog vi in på ett hotell och här har vi fastnat =)

Stranden ligger precis över gatan, vattnet är klarblått dom har vattenskotrar, para-saling, båtar, allt möjligt! Vi blev polare med hela vietnames "crewet" som jobbar där och dom bjöd med oss till en ö över en dag. Jag fick dyka för första gången och det var helt galet, nästa resa blir till egypten för att dyka, den saken e ju klar! Det kom 10 båtar under hela dagen med flytande bar, musik och karaoke haha så sjukt asså!

Vi har träffat mycket nya människor från olika delar av världen och allt är bara då overkligt, vi är i paradiset! MEN jag saknar min familj och mina vänner så jäääävla mycket! Men nu är det inte så jätte lång tid kvar, vi stannar nog en vecka längre än planerat men vi får se. Så fort jag kommer hem ska vi ha en mys kväll med present öppning och massa annat roligt :)

ses snart älsklingar, nu ska jag göra mig i ordning sen ut och göra stan, eller stranden.. Who knows? ;)
ps. Har man blivit FETT brun eller, AAH det har man haha yeees! Puuuuuss<3

What to do?

Vad ska man säga om Vietnam!? Vi har det helt underbart med fint väder, grymt fina stränder och allt är bara helt overkligt. Vi har solat, badat, åkt moppe, festat, plockat snäckor, firat Martin, shoppat, levt livet!!! MEN vi har ett dilemma. Vi har hamnat på ett ställe i Vietnam där vi fyra är typ dom ända turisterna och ingen fattar nånting. Vi vet inte om vi ska åka vidare till Kambodja eller åka vidare till ett annat ställe i Vietnam som vi har blivit tipsade om. Vi åker troligtvis imorgon men vi får se vart det blir.

Idag började vi dagen med att gå ner på stranden för att sola och bada. Det är så naaaaaaajs här asså, att vara utomlands överhuvud taget. Vi kom nyss hem från en spa kväll på ett så sjukt vackert ställe. Jag och Robin tog super vip rummet med bastu, jacuzzi, bastu, ång bastu, och helt kropps massage i 75 minuter. Min kropp är på topp igen och allt det här för 400 kr, insane!!

Ska krypa ner ii famnen på min älskling och njuta av våran perfekta semester.. Bäääääääästa<3

Vietnam

Nu är vi äntligen i Vietnam efter en helvetes resa. Vi ligger på stranden och jobbar på brännan, ÄNTLIGE är man brun :) vi har hittat ett jätte bra hotell bara några meter från stranden. Vattnet är varmt, solen steker och vi njuter av livet till Max. Nää nu ska vi ta ett dopp i det blå ;)

Har plockat massa fina snäckor btw så när jag kommer hem blir det pyssel tjejer :) <3 puss på er

Pic's from Laos

Grabbarna sitter och planerar resan till Vietnam men jag och Jennica ger oss inte ens in pa den delen, fett klurigt!

Vi skulle ha tagit allt i en helt annan ordning men vi kunde inte hejda oss och skulle bestamt till Laos.
Nu har vi en resa pa minst 18 timmar for att komma till Vietnam, vad fan hande egentligen??

Vi tog laos i lite fel ordning men det ar sant som hander nar man ar ute och reser!

Lite bilder fran Laos;

   

  

  



  

  

  






Laos

Nu har vi vart i Laos i fyra dagar.. so far so good!
SKOOOOJJAAA hahahaha det ar grymt, killarna har hittat BASTA stallet dar vi har bosatt oss pa med exotiska trad, blommor, frukter, djur och en bungalo i varldsklass.
Dum som jag e har jag glomt sladden till kameran sa jag kan inte lagga in nagra bilder pa allt fint men det kommer.

Vi har gjort tubing som var galen!
Vi akte langs en flod i vara ringar och stannade pa olika barer dar dom hade allt mojligt att bjuda pa haha.
Vi svingade oss i linbanor ner i vattnet och drack manger av alkohol.
Och Laguen med helt klartblatt vatten, och varan "safari" i grottorna, faaan det ar sa mycket sa man inte ens finner nagra ord.
Det ar verkligen inte som jag hade forestallt mig att det skulle va, det ar tusen ggr battre.
Jag har ju vart utomlands forut men inte pa det har sattet.
Igar lag jag i hangmattan med Jennica bredvid mig, skon musik, nagra kalla, munchies och bara njot av lugnet.
Vad fan gor man i Sverige? Systemet ar helt annat, fucked up rattare sagt!
Det finns ett helt jordklot att upptacka och vi har bara borjat, planerna har redan borjat smidas sa inom kort kanske man ar nagon annan stans pa jordklotet, who knows ;)


Jag saknar alla dar hemma men onskar att ni kunde va har och se det jag ser, gor det jag gor och ma sa bra som jag gor!



Bangkok

Sitter for forsta gangen pa ett internet cafe efter nagra onskemal om uppdatering och sjalvklart ger jag er det.

Det var overkligt nar vi landade i Thailand.
Vadret var ganska mulet pa morgonen nar vi kom fram men varmen var det inge fel pa, snacka om djungel =O
Vi tog in pa ett hotell (med ac THANK GOD) och motte upp Jennica och Martin.
For det forsta var det helt sjukt underbart att fa traffa Jennica och fa prata av sig, skratta och flumma runt som vi ar bast pa :)
Sen ar varmen, vadret och gemenskapen utomlands sa javla nice, jag vill inte komma hem igen!!
Vi har traffat pa sa mycket skona manniskor men ocksa javligt mycket skummisar, men sa ar det val att resa..

Det har ar fjarde dagen vi ar i Bangkok och tanken var ju att vi skulle aka vidare nastan direkt men Martin gick och blev sjuk sa vi har vantat pa att han ska bli frisk.
I morse kande han sig mycket battre sa vi bokade biljetter till Laos ikvall.
Bussen tar 12 timmar och det kanns val sadar att aka sa langt i den har varmen men det kan det ju va vart med tanke pa vad vi ska gora nar vi kommer fram :)

Snacka om att vi lever livet, ni anar inte!!


 













Peace N' Love!

RSS 2.0