Lyckliga gatan

En riktigt jobbig måndag med tårar, ryggsmärtor, huvudvärk och ångest plus att jag jobbar kväll hela veckan. Vilket innebär att jag inte kommer kunna träffa varken honom eller tjejerna, hur fan ska jag klara det här /: Hade som tur va sällskap av favoriten som tog hand om mig trots mitt bitchiga humör.

Åkte hemåt och gick en lång promenad i vinterland med loke. Även om dagen började uselt så har jag så mycket att vara glad och tacksam över. Min fina hund som ger mig så mycket glädje och lycka, mina underbara vänner som inspirerar och motiverar mig..och han, som gör mig alldeles varm och pirrig bara av att finnas. Känns som tillräckligt med anledningar för att fortsätta kämpa och inte gå runt som nån bitterfitta och sura, mitt nya positiva liv börjar nu!

Äntligen står jag på egna ben, nytt och bra jobb som jag trivs och tjänar bra på, har kommit igång med träningen, fyra gånger i veckan på Scanias anläggning där dom har allt möjligt att välja på. För mig blir det gym, boxning, spinning, afrodans och simning..tajt tjej 2011!! Lägenhet är på g och andra trevliga investeringar skiter kommer sitta fint på kontot ;) vad fan har jag att va sur över liksom ;p

Ville komma fram till att även fast min dag har varit keff och en del motgångar har dykt upp har jag varit positiv och faktiskt känt ro.

Glad tjej, hare bra HEJ!!!!!!!

Kärlek

Internet har fortfarande inte kommit tillbaka så både facebook och bloggen står dammig. Vad har hänt i mitt liv dom senaste veckorna då?

Vintern och snön har äntligen kommit, vilket ni säkert har märkt. Sl kommer väl inom kort börja strula men det är som vanligt när snön kommer, kaos. Idag är det första advent och julpyntet ska upp, fan vad jag älskar vinter och allt mys. Nu är det dags att plocka fram termobyxor och ha pulka race. Ikväll inviger jag nicole och hanne pulka backarna. Termos med varm oboy, fika och massa mys! Jag är så sjukt glad att vi har hittat varann tjejer, 2011 är vårat år ;)

Helgen har varit grym, på alla sätt! Jobbade till fyra sen förbi systemet och handla krök. Drog till hanne och gjorde mig i ordning sen mötte vi upp nicole och drog på äventyr. Först tbs sen en efterfest som vi aldrig kommer glömma. Ingen gör det som vi brudar <3

När man slutar leta efter kärleken, det är då den dyker upp. Så sant som det är sagt! Ja mina vänner, kärleken har hittat hit!

Det ända jag tänker på är dig, din famn och sättet du tittar på mig. Det känns ända in i själen. Du får mig att känna mig speciell, på ett sätt som ingen annan gör det. Det finns bara en enda person som har fått mig att känna såhär tidigare, det är helt sjukt. Du får mig att så må bra och känna lycka, riktig lycka! Jag skiter i vad alla andra säger, mitt liv, mina val!!


<3

JAG ÄR LYCKLIG!!!

Fett död blogg!

Bloggen har dammat igen, har inget internet hemma ännu men det kommer snart. Sitter hos amanda nu med keshia, amanda, linda och johanna. Spragga Benz på berns ikväll.. SKAKA RUMPAN STUMPAN!!!

pzz!

Förbjuden frukt!

Jag vet inte hur jag ska formulera mig, blandade känslor och miljoner tankar som snurrar i min skalle. Farlig lek, meeeen.. you make me feel so good!

Tur att jag har mina underbara tjejer. Ligger i sängen hos nicci, vi ska strax ut och promenera, fota och ha en mys söndag. Sååå skönt att få prata av sig, ha någon att bolla tankar och känslor med. Jag behöver få ur mig en hel del.

hejpa!

Mys vecka!

Den här veckan har och kommer vara en riktigt mys vecka. Igår va jag, hanne, nicci och carro på heron. Hanne va först på arbetsintervju och sen kollade vi på Jackass 3D. Filmen va riktigt bra, speciellt för att det var 3D men jackass har man sett så många ggr så den får 3 av 5 getingar ;)

I morgon ska jag på middag på Koh Pan Gang med en kille, sen blir det film och mys i stan. Och idag ska jag och nicci ta en bärs och fira mitt nya jobb som jag fått. Det är ett heltids jobb med skift så varannan vecka jobbar jag kväll och varannan dag, FETT SKÖNT! Det är bra betalt plus att dom fixar lya till mig, äntligen börjar bitarna falla på plats.. Ingen kan va gladare än jag just nu!!

Nu ska jag börja spara pengar till nästa vinter när vi tjejer drar till Thailand men innan dess har jag en sak som jag fixas. Sen kommer man va fulländad, hahaha ouff!! väääärsta guzzen ;p


Got my middle finger up I dont really give a FUCK!

Snö

Äntligen får jag chansen att sitta vid en dator. Jaa folket, jag är bloggtorsk! Har ingen dator för tillfället och att blogga från mobilen är projekt. Va på saw 3d med nicci, hanne och linda förra veckan, ingen film att rekomendera om man är känslig. Redan några minuter in i filmen satt med händerna för ögonen och ville spy, FYY FAAAAN! Linda va nog den enda i bio salongen som såg på hela filmen, ingen känslig tjej det där ;p

Idag har jag hängt med nicci i södertälje. Vi gick med loke i skogen och snackade skit och fick oss några riktigt sjuka skratt. Käkade donken och efter det mötte vi upp carro, issa och cissi. Helt sjukt kallt, man kan fan knappt va ute. Läste i tidningen att det kommer komma snöoväder med flera decimeter snö. Så det är bara att börja klä er varmt för nu är vintern snart här.

Ska strax åka hem, tända ljus och krypa ner under täcket till en bra film..
Tace care

För dig ska jag göra det tusen gånger om!

Bra skit!

Det märks att man har varit dålig på att uppdatera när man får samtal och frågan vart man har tagit vägen haha, några trogna läsare har jag I alla fall ;) Har fortfarande ingen dator så uppdateringen kommer inte vara flitig och bloggen får fortsätta stå dammig ett tag till. Ska försöka att blogga minst en gång om dagen så ni får eran dagliga dos av moi ;)

Vad har hänt I mitt liv på senaste då?! Jag har varit med tjejerna varje dag och haft mys, maskerad, suttit vid björnen ("the place to be") och flummat runt och spånat på våran ide. Många skratt och sköna disskutioner som har fått mig sjukt motiverad och positiv till livet. Det har jag mina sköna bönor att tacka för, ni är BÄST på alla sätt!

Va på arbetsintervju I onsdags men jag tänker inte berätta hur det gick och vad som kommer hända. Kan säga såhär, all min dagliga oro och ångest gällandes lägenhet och livet I allmänhet har äntligen släppt, det kommer ordna sig.. och allt på en gång också. Det har lätt vart värt väntan, kampen, dom sömnlösa nätterna och tårarna för nu är jag äntligen vid ett av alla vägskäl I livet. Jag kommer ta vara på den här chansen och leva som om dagen vore den sista. "visst är vi alla här nu men en dag vi försvinner, för vi är floden och till havet vi rinner" 2012 börjar närma sig.

Nää ni, nu ska jag fortsätta mysa med loke I soffan sen blir det frukost och långpromenad.. Tjo!!!
RSS 2.0