kss ksss kss!

Helgen har varit sådär, långt ifrån den bästa men den har spenderats med dom som betyder och det är ju det viktigaste :)

Mamma har kommit hem från sjukhuset, Rebecca har firats med släkten och våra yber söta kattungar har äntligen flyttat hem till oss. Kommer säkert bli skit b i bloggen med bara massa bilder på kattungarna men jag ska försöka ha med den på annat också!

Ska fan ge mig ut med kameran på en gång!

piizzz!


Tanto

Hoppade på tåget mot stan och mellan flempan, huddinge började det regna! /= Messa att det var fett dåligt väder men fick till min förvåning ett sms tillbaka att det var strålande sol inne i stan. Och mycket riktigt =D sitter hos min bejb och väntar på att hon ska bli klar sen åker vi mot tanto..

Stockholmsyndromet ikväll.. Ska man XD

BIRA BIRA BIRA, BÄRS BÄRS BÄRS!!!

Shimmy shimmy ya..

Vaknade i morse på mycket bättre humör än igår, lite molnigt ute men det börjar spricka upp =)

Ska strax hoppa in i en dusch och göra mig i ordning, ska in till stan med kameran. Får se om man får till lite schyssta bilder men det är nog ingen omöjlighet. Dricka bärs, kickish, trevligt sällskap.. hur fett som helst =D

Saknad

"Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund"

Har kännt mig konstig hela morgonen /= Hade en skit jobbig dröm inatt (eller snarare i morse när jag vaknade vid halv 6 och somnade om igen). Jag drömde om Kim, och dom drömmarna är alltid lika jobbiga! Även om det skulle vara en bra dröm där vi "lever lyckligt" eller whatever så gör det så ont att vakna, det gör ont att känna!Jag har på något sätt lagt undan dom känslorna men ibland kan det inte hjälpas, då kommer dom tillbaka och tar sönder mig igen.

Även om han är den som fått mig att må som sämst och sårat mig gång på gång så är han ändå den personen som betyder mest. Han ligger läskigt nära mitt hjärta, närmst. Han har stöttat mig genom såå mycket och ibland känns det så hopplöst svårt att gå vidare, vill bara glömma honom. Vore så enkelt om man bara kunde radera!?

Vi hade det förjävligt i slutet av vårt förhållande och jag vill absolut inte tillbaka dit men trots det så kan jag inte släppa taget. Det är inte så att jag känner mig kär utan jag känner mig "hemma".

Inte lycklig utan bara trygg ♥



Nu kommer det säkert bli en jävla massa tugg men det skiter jag fullständigt i. Min blogg, mitt liv, mina känslor.. FUCK resten!!

piss morgon..

Maj månad

På en gräsmatta någonstans i tuna ;)



"She loves to Party, have a good time.
She loves to smoke, feeling fine"






Dags för Franco att kluddra på min fot =P..



.. och mattes tur!







bängbula hahaha!

Rainy day

Hatar regn och blåst men det finns nog inget mysigare än en hemma kväll framför en film med filtar och tända ljus. Med åskan som mullrar utanför och regnet som smattrar mot fönsterblecket.. UNDERBART!
Någon att mysa med vore ju ännu bättre (a)!

Det blev inget besök till vårdcentralen, jag sköt på det och nu börjar jag äntligen bli bättre. Fortfarande hosta och täppt i luftrören men absolut inte som det var förut.
Både smaken och lukten börjar till och med komma tillbaka nu men i stället har jag ont i tandköttet som in i helvete. Det ska fan alltid vara nåt jävla crap som gör ont eller som det är fel på.

Ska titta till mina burgare nu!
pzzz..

Hoffes student -08!
Jag gillar hur jag sticker fram i bilden men är ur fokus. Jag gillar solen, färgerna, sommar, ränderna på tröjan, jag gillar minnena!! Ta mig tillbaka..



Föresten vill jag skänka en extra tanke till min bästaste mamma som åkte in på sjukhuset i morse. Hon ska opereras ikväll och jag åker förmodligen dit och hälsar på i morgon. Det kommer gå bra, du är stark!

Hata myggbett!

Har varit skit dålig på att uppdatera, jag vet! Har helt enkelt inte orkat lägga ner någon tid på att sitta vid datorn nu när både solen OCH värmen har varit här! :)

Vaknade cp tidigt i morse.. kvart i sex (för att vara exakt). Kunde inte somna om så jag satte mig och glodde runt på fejjan och bloggar. Insåg till slut att det kanske är dags att uppdatera min egen höhö ;)

Har en hel drös med bilder som ska upp här också men det får bli en annan dag när jag orkar.

I fredags fyllde någon (a) år så vi firade det med att dra till turkudden för att grilla och dricka bärs. Började inte speciellt bra, det var fett med mygg som förstörde hela grejjen. Har säkert 20-30 myggbett lite överallt som kliar FETT!!! Men så fort brasan kom igång försvann myggen och vi kunde gå loss som vildar hahaha!!

Vi hann med att skratta, dricka, puffa, fiska, lyssna på musik, få myggbett, byta strumpbyxor.. en jävla massa (:
Efter några timmar där gick vi vidare till Tuna där Franco och grabbarna stod redo med tatuerings maskinen i högsta hugg.. noooot! Efter att jag fick höra att det fanns en maskin i lägenheten var jag på Matte och Franco direkt, - ja vill, ja vill!!

Efter lite diskussioner om varför jag inte borde låtit franco göra den, på fyllan dessutom vare bara att köra. Jag förstår inte riktigt varför dom menade på att jag inte skulle göra den, tyyyyyngsta ju (a)!!
Bildbevis kommer upp med alla andra bilder, tro mig ni kommer bah: noooo she did'nt!!

Oh yes I did! ;)


Har varit helt slut resten av helsen sen i fredags. Har haft lite annat hyss för mig också vilket antagligen förklarar varför men det delar jag inte med mig av! Nu ska jag fortsätta kluddra lite i mitt block sen ska det städas.



Live the life you love and love the life you live!

Promenad i vårsolen











over and out!


Update

Har inte riktigt varit nöjd med min blogg om jag ska vara helt ärlig. Pratade med en tjej som ville ta betalt för att fixa i ordning den men hon hade massor i skolan osv så det skulle ta några veckor och så länge vill jag fan inte vänta. Jag struntade i det och gjorde en egen slarv headher som jag trots bara några minuters arbete blev ganska nöjd med så det får gå.

Har åkt på nåt jävla virus som vägrar ge sig. För några dagar sen tappade jag både smak och lukt vilket suger ganska hårt, tänk allt gott jag skulle missa om den här skiten inte försvinner.. nooo way!

Va på vårdcentralen här om veckan och vet ni vad kärring jäveln säger;

- Ställ dig upp och böj dig frammåt..

Hur fan ska du kunna se om jag har nåt virus genom att jag står lutad frammå som en idiot i några sekunder? Det var tydligen inget fel på mig och nu sitter jag är en vecka senare och känner ingen smak! I morgon ska jag dit och dom ska få stoppa nålar i armarna på mig tills dom hittar felet, jag är less på att hosta sönder mina lungor och vilja slita ut ögonen titt som tätt!

Nu måste jag tydligen göra mig i ordning innan hon i huset bredvid blir galen ;)

Puss hej

Egen tid!

Nu blir det promenad längs vattnet med musik och digital kamera.
Känner mig kreativ, här ska det skapas :)

Sjukling

Är fortfarande cp sjuk, det här värsta går aldrig riktigt över utan blir bara värre. Har fått panik när jag inte har kunnat träna men idag sket jag i. Solen lös genom persiennerna och jag tänker inte bara sitta inne då. Jag tog på mig jogging byxor, satte håret i en knut och rebelution i lurarna sen ut på en promenad. Ringde Natta på vägen och snackade lite skit med henne sen mötte jag rille och kalle vid alis bänkarna. Stanna på en cigg sen hem och träna mage o rumpa. Beach 2010 börjar närma sig men ingen stress, sexy mama javisst ;)

Sitter och väntar på att min eyeliner ska torka så jag kan fortsätta sminka mig sen ska jag ut. Ska åka iväg på ett litet mission och sen blir det skogen i solen =D

Puss och kram o nyp i stjärten!

Inflammation

Jag värkar bara bli sämre och sämre för varje dag som går, i morgon ska jag fan ta mig till vårdcentralen. Börjar misstänka att jag har fått bihåle-inflammation! Det bultar bakom ögonen från morgon till kväll, rör jag pupillerna åt något håll gör det skit ont, halsen är uppriven av allt hostande. Det är fan inte okej längre!

I går var jag hos min morbror och hans familj i sorunda på middag. Det var hela våran familj plus mormor och morfar som va på besök. Plus att vi träffade våra små bebisar som om bara några veckor får flytta hem till oss. Deras katt har fått ungar så vi bestämde oss för att ta två. Hur söta får man bli egentligen! (:

Lite pics;









 Som ni kanske märker har jag inte så mycket roligt att skriva om men jag orkar knappt ta mig från soffan till köket i det här tillståndet. Livet kan inte alltid vara på topp!  Nähä, jag ska väl lägga mig och sova strax men först en kvälls macka och varm oboy med grädde

geee mig!



Feel her pain, make a change..

Har åkt på en äcklig jävla förkylning! Det är hostan som är värst, vaknar säkert fyra - fem gånger varje natt för att jag hostar sönder strupen. Blodsmaken är inte långt ifrån /= Festade nästan fööör hårt på valborg så immunförsvaret är väl fuckat för ett tag framöver. Jag som aldrig blir sjuk.. men när jag väl blir det sitter det fan i

Det har inte stoppat mig från att hitta på saker. Träffade Nathalie här om dagen och gick en promenad till en jätte mysig sjö där vi satte oss med filt och hade trevligt. Det blev dock inte långvarigt för att fitt molnen drog in och förstörde allt! Inga tårar spillda, vi tog vårt pick å pack och gick hem till en manfriend och drack våra öl där iställe. Värme och musik, jaaa tack!

bjuckar på en bild från valborg


Igår var jag på promenad med Foppa och louie, det var ruskigt länge sen vi fick tid till en promenad utan alla andra. Förstå mig rätt, inte så att jag inte gillar resten av grabbarnas sällskap men lite alone time är alltid nice.

Kvällen planer är fortfarande oklara men det finns valmöjligheter i alla fall. Oavsett vad som händer så måste jag börja göra mig i ordning så att jag hinner till systemet innan dom stänger!

JALLA BAJ!!!

Fotboll

Har inte gjort mycket dom här senaste dagarna, promenerat mycket i det fina vädret och njutit av sällskapet ;) Älskar den här tiden på året, eller alla årstider har ju sin charm men bara det här att gräset blir grönare, blommor och fåglar kommer fram, hela rubbet (: bort med vinter deppen!

Nu ska jag klä på mig sen ner på stan och dricka en bärs och fira fotbollen!
bye

Usch

man mår som man förtjänar!!



over and out!
RSS 2.0