If you cant love me now dont love me later, when my later is mutch greater

Hanne kommer strax och hämtar mig hos mamma, måste åka och handla cigg. Får passa på att prata av mig lite när jag har så underbara vänner som stöttar och ställer upp oavsett vad <3


snygg tjej!!!!

Vit helg!

Det blev inte en enda droppe alkohol för min del, kändes ruskigt skönt att vakna pigg o fräsch både lördag och söndag. Har hängt med dom bästa och alltid lika underbara tjejerna (hanne & nicci). Nicci har äntligen fått hem sin tatuerings maskin som hon beställt så nu blir det en jäkla massa kluddrande ;) Det blev ett par gaddningar i helgen men jag pallar fan inte ta bild och slänga upp nu. Däremot borde ni spana in hennes bilder på facebook, hon är en blivande tattoo star hahaha ;D me love you darling!

Hade tänkt att jag skulle ta med mig kameran och dra ut och fota lite på min lediga dag. Det är sällan jag får eller tar mig tid till att fota nu för tiden. Antingen är det jobbet, eller robin eller tjejerna som tar upp min tid. Det är vad jag har prioriterat på senaste iaf, måste försöka klämma in fotograferingen där i mellan.. Speciellt om jag ska börja plugga igen!

Ska förbi grymmet senare och göra lite nytta. Har varit sjuk i en vecka och bärjar äntligen bli frisk så nu är det fan dags att bli tajtare!!

Saknar!!!!
   



   



  

  



OOH MY GOD!

Helt extas, kan tyvärr inte berätta varför men jag vill hoppa runt och röjja till hoffmaestro.. Vilket jag gör mellan raderna som skrivs nu hahahaha. GRYYYYYYYMT!

laa la la la laaaa la la laa laaaaaa


You cant do what i do beacuse you to scared

Är fortfarande dunder förlyld, med andra ord låter det inget vidare när jag pratar haha. Kämpade mig ändå upp ur sängen och drog till heron med tjejerna. Först blev det käk sen drog vi och spelade air hockey, FETT kul ;) det va en jämn match mellan mig och hanne haha.. Skrattade så jag trodde fan man skulle pissa på sig. En liten rökpaus sen mot bowlingen där elin hörde hemma hihi, så jävla söt gumman :) (måste tillägga att jag vann höhö)

Vi avslutade hela kvällen med att gå på 9 bion. Meet the fokes; the focker nånting, helt okej rulle. Var helt förstörd när vi satte oss i bilen för att åka hem.
Jag är så glad att att jag har er tjejer, ni är underbara på alla tänkbara sätt. Ni stöttar mig i alla lägen och får mig att skratta så tårarna sprutar. Det är inget fjanterier som typ; (du är med henne och inte mig) (jag kan inte vara glad för någon annan skull).. Orkar inte med sånt, när man är vänner tar man hand om varandra och har kul tillsammans, inte sätter käppar i hjulet på andra!
Ville bara tacka för igår och för att ni är ni!! Kärlek

...

har gått och blivit förkyld, igen! pallar inte med halsont och sömnlösa nätter pga jävla hosta.. FÖRKYLNING, GÅ OCH DÖÖÖ!

I väntan på tåget

på ett cafe någonstans i Göteborg sitter vi och dricker latte och hallon smoothie. Studerar människor och bara njuter av att vara någon annan stans än i stockholm. Jag vill inte åka hem igen, i alla fall inte idag. Helgen har varit helt perfekt och vi pratar redan om nästa spa weekend. Det kostade en hel del men det var värt varenda krona. Rekomenderar starkt till alla att unna sig en helg med lugn och ro, massage och lyx.

Nu ska vi dra vidare och kolla i affärer, jag har redan införskaffat mig en väska (som hjärtat insisterade att köpa till mig), bilder på allt kommer upp senare

xoxo

Meet me at the hotel

after party in the hotel lobby, then we off to the room like vroom!

Snacka om att vi lever lyx här i göteborg. Vi kom till anläggningen vid 2 och redan vid fem hade vi våran första behandling. Blev insmord i lera och inplastad över hela kroppen, helkroppsmassage, ansiktsbehandling och thai skrubb. Jag fick som ett lyckorus i hela kroppen efter behandlingen, går inte att beskriva men så avslappnad och glad har jag inte kännt mig på väldigt länge. Efter 90 minuter va vi färdiga och gick runt på spaa anläggningen och testade allt från is och ångbastu till olika pooler med dämpad belysning, röda och lila lampor som lös svagt och luften var tropisk som utomlands. Dom har olika ljus och mörker rum för varje årstid där man får slappna av i sköna vattensängar och lyssna på musik, koppla av och få energi. Yoga, avslappning och gym finns också och vi har utnyttjat allt till max.. och vi har två hela dagar kvar :D

Efter spaat gick vi upp på rummet och gjorde oss i ordning för en tre rätters mddag med vin paket och sjuuuukt god efterrätt. Mot kvällen blev det biljard och alkohol för att sen avsluta allt på hotellrummet! ;) För varje sekund som går blir jag bara mer och mer kär, rekomenderar starkt till alla som har en respektive att åka hit. Nu står robin i duschen och jag ska byta om till bikini sen ska vi ner till spaat och njuta.

Ikväll ska vi äta en till tre rätters middag sen var planerna att vi ska åka in mot Göteborg och roa oss på ett eller annat sätt! Bjuder på lite bilder från igår sen måste jag kila..

   
 
   



  



Tjo!

In this moment



You got a fast car, i want a ticket to anywhere!

Ligger ner bäddad i sängen och kollar på robin som vimsar runt och försöker packa det sista innan i morgon.. allt mitt är redan färdigt ;) Äntligen har jag fått lite lugn och ro i kroppen, har haft hjärt klappningar och kännt stress hela dagen. Hanne och nicci va helt säkra på att det är resfeber men jag har ingen som helst aning. Har jobbat kväll hela förra veckan och den här så det ska bli galet skönt med en helg full med avslappning, mys och tid för varandra. Kameran är full laddad och ner packad och laptopen ska med så jag kommer uppdatera flitigt i mellan åt :)

Mötte upp hanne och nicci idag för några timmar med tjejsnack och ventilation. Vi alla behövde prata av oss och det märktes att vi inte har kunnat ses alla tre på ett bra tag. Issa hängde på och bjöd på sig själv som alltid! Kommer sakna tjejerna trots att jag vill härifrån med bara robin och endast han <3


slitna tjejer i åre haha!

Ska krypa upp i famnen på min älskling och somna in för om bara några timmar ringer klockan och då är det inge snooze som gäller, upp och hoppa dirr.


 



Sho bre jalla bye godnatt fuck alla er!

Shululuu

I den här bloggen är det fan tystare än I graven, har haft fullt upp med att njuta av livets goda stunder och alla galenskaper som jag och tjejerna har hittat på.

Som dom flesta kanske redan vet så har jag numera en pojkvän som spenderar mest utav min lediga tid med. Jag fattar knappt själv att han är min, jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Trodde aldrig att jag skulle få en ärlig chans av en kille igen, speciellt inte från någon I tumba. Men robin har gett mig det och av mig får han mitt hjärta. Vi har vart tillsammans I snart två månader och jag längre blir det, för resten av våra liv om ni frågar mig. Kärlek I mängder till dig baby <3

Över jul och nyår drog jag, hanne, nicci och jossan till åre. Det blev en grym jävla resa med allt från snö scooter åkning I fjället, badtunna, bastu och isvak till vattenland, alkohol, tjill på loftet, fyverkerier, skumpa och sååå mycket mer! Vi hade med oss videokamera så inom kort kommer den färdig klippta filmen upp. Kommer ju finnas två versioner såklart eftersom allt inte är till för alla ;)

Även om allt låter bra så har inte mitt liv varit en dabs på rosor dom senaste veckorna. Mycket ångest har kommit krypande pga olyckan. Alla har under två års tid sagt till mig att jag har varit med om ett trauma och att det är okej att må dåligt och att det är okej att visa när man gör det. Jag har aldrig riktigt tillåtit mig själv att känna efter, kanske som ett försvar när det blir för jobbigt. Här om veckan bröt jag ihop och kändeen sån tomhet I kroppen som jag nog aldrig har gjort förut. Jag satt I robins säng och tårarna forsade ner för mina kinder, alla har vi väl kännt känslan av att man ger upp och att man inte kan sluta gråta men det var på ett helt annat sätt. Jag grät inte men tårarna rann ändå och jag kände ingenting, det var tomt!
Jag ringde mamma och bestämde att jag skulle boka tid för att prata med någon vilket jag gjorde redan dagen efter. Det var det bästa jag har gjort på länge. Det var som att jag började känna igen, efter två år av psykisk misshandel, bråk och ett trasigt förhållande så fick jag äntligen tillbaka mina känslor. Jag ska börja gå och prata en gång I veckan och för första gången skämms jag inte över att säga det, jag är snarare stolt att jag äntligen tagit tag I det jag så länge försökt dölja.

Måste skriva några rader om mina fina vänner som har ställt upp och stöttat mig genom den här jobbiga tiden. Johanne och Nicoli, jag älskar er mer än jag tror att ni förstår. Vi tre "hittade" varann för inte alls länge sen men vi har så mycket gemensamt trots att vi på många sätt är heeelt olika. Vi har så mycket planer och ideer inför 2011 som kommer förändra våra liv. Bästa trion ever!! <3 obeskrivlig kärlek tjejer, tack för att ni är ni..

..men den som ska ha det största tacket är min underbara mamma som har stått vid min sida trots all skit som har hänt. Tack för att du är världens bästa mamma!

Nu ska jag hoppa av bussen och promenera till jobbet men jag lovar att bli mycket bättre på att uppdatera er om mitt fartfyllda och roliga liv hahaha.. Tjo!
RSS 2.0