Lovley

Fan vad skönt att det äntligen är helg igen. Jag är sjukt trött och skulle bara vilja krypa ner I sängen och mysa men det tycker inte loke ;p jag sitter nere vid hamnen I södertälje och kastar pinne till prinsen. Han springer runt som en tok medans jag sitter med skön musik I lurarna och njuter av solen och lugnet.
Det är inte alltid så lätt att hålla humöret uppe när det händer massa skit, är det inte det ena så är det nåt annat. Men jag har börjat intala mig själv att inte gräva ner mig och försöka vara positiv. Det blir bara jobbigare för mig själv att gå runt som en surfitta hela tiden.. Stay positive!!
Har ju börjat springa varje morgon också, det är dags att börja röra på sig dagligen, få tillbaka energin och motivationen. Sen mår och ser man ju så mycket fräschare ur. Fett snygg tjej ;) Ikväll blir det middag och mys med tjejerna, galenskaperna får vi vänta med tills på lördag ;)
Ha en bra dag, HEJ!!!

Upside down


Det börjar kännas lite bättre, eller åtminstonde för nu. Tänk vad mycket det gör att bara spendera några timmar varje dag med tjejerna, vi skrattar, busar och planerar så sjukt mycket bra saker. Mitt humör och min ångest går verkligen upp och ner men idag är en bra dag!

Nu har jag i alla fall halloween att se fram emot och det kommer bli riktigt galet. Idag ska alla tjejer träffas och prova våra maskerad kläder så att allt är perfekt till dagen d ;) Tänker inte avslöja vad vi ska va men det kommer bli en grym "privat fest" inne i stan med över 100 pers. Äntligen gör man något utanför tumba, slipper se alla fula nyllen och alla vidriga falska människor som finns här.

Har en fett stor grej som håller på att hända också men jag vill inte ropa hej förns det är färdigt. Men jag kan säga att då blir det LIVING THE DREAM FOR REAL!!



pzzz!

Ångest

Jag kämpar från morgon till kväll för att inte bryta ihop. Tårarna kommer I omgångar och oron och klumpen I magen finns där hela tiden. Jag vill vara ifred samtidigt som jag vill ha folk I min omgivning, jag vill sysselsätta mig med saker för att slippa tankarna men har inte ens lust att resa mig ur sängen. Jag känner mig arg, ledsen, förvirra och så jävla maktlös. Det är ett helvete att stå bredvid och se en person fatta dumma beslut och inte kunna påverka. Jag har tappat orken, lusten och all motivation. Någon stark jävel som kan dela med sig för snart ger jag upp.. helt!!

..

Jag vill inte mer,
inte alls!

Himlen väntar

En helvetes måndag och ännu värre blev den. Ett enda samtal som på några minuter fick min värld att rasa och jag är förvirrad arg och ledsen i omgångar. Sitter med linda och hanne som försöker hålla ihop dom få bitarna som fortfaranda inte rasat samman. Det här var inte vad jag behövde nu :'(

Farväl min vän♥



you are my sweetest downfall, i loved you first!

Broken

Vissa dagar är bättre än andra
Idag är inte en sån dag
Jag går sönder,
jag orkar inte plocka upp bitarna och hålla ihop..

jag håller ihop mina vänner i stället!


You the fuckin' best, the best I ever had!

Hela helgen har varit en stor jävla flopp. Vi har haft våra stunder av skratt men för det mesta har allt blivit tvärt emot vad vi har planerat. Jag och keshia var på salong betong i fredags och bokade tid sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för sprit fest på östermalm. Vill inte ens prata om det, jävla skit kväll rent ut sagt.

Lördagen var planerna att dra till berns med keshia, amanda och johanna. Slutade med att vi hamnade på tb's där man hittade same old people. Hade en helt okej kväll tills jag får syn på kim som jag inte har träffat eller ens sett på väldigt länge. Brydde mig inte speciellt mycket, eller försökte i alla fall få det att se ut så (jag vill ju inte att han ska se att jag bryr mig). Jag hade tjejerna och vänner runt omkring mig så det funkade bra ända tills tb's hade stängt och alkoholen och tankarna tog över.

Jag brast ut i tårar och ville bara slänga mig i hans famn och höra honom säga att allt kommer bli bra igen. Jag kunde inte låta bli så jag tog honom åt sidan för att prata. Hade inte en jävla aning om vad jag skulle säga men jag ville bara få stå i hans närhet och få en kram, kärlek och omtanke. Det tog inte mer än några minuter så blev jag påminnd om varför han och jag inte funkar tillsammans, det vi har haft är trasigt. Men han är så jävla bra på att få mig att tro att det kan funka igen även om jag vet innerst inne att det inte gör det! Lika bra kanske men nu går jag tankespridd istället.

Om jag mår dåligt i själen, vad gör jag då!? När omständigheter som man inte kan rå på orskar smärta i kroppen och hjärtat!!

Vinter tider

Jag älskar mina fina pinglor som förgyller mina dagar och gör varje timme, minut och sekund till något extra. Dom är spontana och galna precis som mig, vilket resulterade i att jag hanne carro och issa bestämde oss för att kicka en roadtrip. Vår destination var göteborg men efter några timmar i bilen blev det Danmark. Vill inte ens gå in på resan men den är oförglömlig, precis som allt annat galet vi gör. Det som händer i Danmark stannar där haha YEEESSS!!!

Vaknade i morse kall som en isbit, kollade ut genom fönstret och fick se fett med snö. Som ett täcke låg det på hus, träd och biltak. Fast konstigt nog kändes det helt normalt, som att man redan var inställd på att vintern är här. För min del kan det lika gärna va snö om den ändå ska vara kallt. Någon som verkade gilla snön var Loke, han blev helt vild när vi gick ut på morgon rundan.. min fina prins 

Ikväll blir det förmodligen stan med brudarna, men skulle inte förvåna mig om vi hamnade på tbs ändå haha. Det har ju en tendens att bli så (ibland) ;)

och till er som inte vet ett skit om mitt liv ska bara hålla käften, för jag lever mitt liv precis som jag vill. Jag omger mig med dom människorna som bringar glädje och gör mig lycklig. Jag är spontan, vild och galen och gör det jag känner för. Ångra aldrig något som fått dig att le!

BAAAAM!


Helgen har varit grym!

I fredags var tanken att jag och hanne skulle supa, men var när hur var inte planerat!? Slutade med att det blev hets shopping med carro i skärholmen. Vi hade fyra timmar på oss att hinna shoppa kläder, äta, åka till nicci och göra oss i ordning, börja supa och va inne i stan till nio när limmon skulle plocka upp oss.. stress 24/7!!

Vi fick skjuts in av bästaste M så vid kvart i nio satt jag, carro, nicci, jossan, jonte, kjelle och laine i limmon med skumpa. Vi röjjde järnet och hade inte tid att ta mycket bilder alls, men vi får leva på våra minnen ;) Vi blev släppta där inflyttsfesten skulle äga rum och redan då var jag KARDEEEENG full! Ni kanske anar hur min kväll slutade. Det sista jag minns är att jag och carro drar en shotbricka på tbs rakt upp och ner sen är det svart. Kunde inte ens stå på mina egna ben och stannade var tionde meter för att jag skulle spy. Tror det kallas karatefylla ;)

Mådde skit i lördags men det var inget som inte tjejerna kunde fixa. Jag elin och hanne bestämde oss för en mysig hemma kväll och det blev det verkligen. Vi åt kyckling, pommes, sallad och massa goda såser. Till efterrätt blev det fruktsallad med glass och till filmerna vi hade laddat ner blev det chips, dipp och en fet godis påse. Igår va en fettis dag. Vi pysslade och många riktigt sköna skratt, så att tårarna sprutade haha! Tack flickor för en grym kväll!! =D

Nu sitter jag hemma hos nicci och väntar på hanne och donken käk. Sen blir det ut på äventyr.. living the dream!

 

Paper lovin

Have you ever love somebody so much you can barely breathe!

Gadden blev sjuk bra, för bra för att visas här! För som så många gånger förr så har mina tatuerings ideer blivit snodda (senast här om veckan) och det tänker jag inte låta hända med den här som är under progress. Placering av tatueringen blev på foten och det kändes kan jag säga men han var ruskigt duktig och det tog bara 45 minuter. Fan jag vill vill vill visa er men nää, jag får hålla mig till att visa mina homies bara ;)

Har varit lyx med sovsällskap dom senaste dagarna, snacka om att man har blivit bortskämd. Kommer klättra på väggarna när jag blir ensam igen. Jag saknar verkligen att ha någon vid min sida, som jag kan dela allt med. Som jag gjorde med honom.

Och jag saknar honom. Han fick mitt hjärta att slå och han var den bästa människan jag någonsin känt. Jag har gått vidare, även om den första tiden var ett riktigt helvete med oro, ångest och ett brustet hjärta. När jag tänker på hur vi haft det (den människan han en gång VA) så blir jag varm inombords.

Jag är klar med att bearbeta vad det var som hände och varför, det vet jag. Men varför har jag "glömt bort" det jobbiga året och bara vill tillbaka till hur jag mådde innan, varför idealiserar jag det vi haft? Hittade gamla mail från honom på mailen idag (av en slump). Kunde och ville inte öppna något av dom, utan raderade allt direkt. Men en påminnelse om hur vi haft det gör så ont i mig, fortfarande!

Jag har träffat andra de senaste månaderna, och jag tar det lugnt med det. Men det är honom jag saknar.. eller nej... jag saknar närhet, kärlek, jag vill ha någon att lita på till 100, som kan förlita sig på mig gällandes allt. Jag saknar mysiga hemma kvällar, ha någon att laga mat till, någon som uppskattar det lilla. Jag vill ha den där pussen i pannan som betyder ALLT.

Jag som annars är stark blir knäpp av dom här hjärnspökena.. suck!!



Kim juni 2010!

Maskrosbarn

Väntar på att klockan ska bli tio så att jag kan bli hämtad och dra mot stefan, han ska gadda mig och robin. Idag blir det foten och fingret som ska klottras på, kommer bli riktigt fett! Var lite skeptisk i början för att foten skulle göra ont men det är ju som på handen (vilket inte kändes speciellt mycket alls). Va fan nojjar jag över, kööör bah!

Efter det ska jag till mamma och käka middag, dom åker till thailand i morgon så jag ska pussa alla hej då. Hade vart fett skönt att ligga på stranden och bara softa men nån måste ju hålla ordning här i orten tills dom kommer hem igen. Kommer bli en skön vecka för mig ändå, middag, film och myskväll med tjejerna, rocka loss med boysen till helgen sen middag med en vän som jag inte har träffat på allt för länge, GILLAR! :)

Fick veta sjukaste grejjen igår, en snubbe från södertälje hängde sig och filmade med cam samtidigt som han gjorde det. Läste i flashbacks forum där han hade suttit och skrivit med och till folk som undrade hur han skulle gå till väga, skrev att han inte skulle våga och massa anndra störda grejjer. Fan va människor är sjuka asså, dom peppade honom till att ta sitt liv vilket han sen gjorde. Dom mår nog som dom förtjänar idag, ÄÄÄE INTE OKEJ!


Nu måste jag sätta fart om det ska bli nån gadd..

Soliga höstdagar bringar glädje!


Uppe med tuppen

Måndag morgon och jag är på topp humör även fast jag bara fått fyra timmars sömn och var uppe kvart i sex i morse. Kan ju ha o göra med sovsällskapet ;) Har hunnit tvätta, städa och diska så nu har jag hela dagen framför mig.Ser ut att bli en fin dag med mycket sol, kanske ska ta kameran och få lite schyssta bilder på sin lediga dag.
Senare i eftermiddag blir det bus med pluttis.. Fan va livet leker, idag är en BRA dag!

Ääe nu skiter jag i det här och höjjer volymen till grymt dunk!

Roadtrip

Gårdagen var katastrof, blev pannkaka av allt så jag åkte hem och kramades istället. Var uppe med tuppen i morse och messade Keshia DIRR! (vakna vi ska till uppsala). Hon va vaken också haha så jag blev släppt hos henne sen åkte vi till södertälje för att käka och hämta lite saker. Därefter började våran roadtrip.. Första stoppet blev liljeholmen där salong betong hade live tatuering och nåt jippo så vi va där och checka läget ;) Max började köra vid två och vi var i uppsala ganska exakt då, blev så jävla sugen på att åka när man stod där och tittade. Lukten, ljuder, leran. bästa  Första heatet stod vi med hans päron och tittade men under det andra heatet hittade vi bästa platsen på taket där man såg hela banan och alla som skrotade ;p

Asså jag och Keshia tillsammans är en ganska udda kombination vilket resulterar i att vi har så jävla kul! Ingen gör det som vi eller va vare hahahaha (: Idag har varit en riktig flams dag, vi har skrattat, drivit med folk, planerat, spanat killar i crosskläder och haft massa bus för oss. Det va exakt vad jag behövde!

Dock är jag helt slut nu, har precis hoppat i mjukis dressen och väntar på att bli hämtad sen ska jag krypa ner i soffan till en film och bara mysa!

Lyckliga gatan

JAG MÅR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA BRA! Fuck va läskigt att skriva så, alltid när man yttrar sig om hur man mår brukar det vända men ääh varför skulle det liksom ;)

Har varit riktigt skit väder idag med regn och blåst men jag vaknade på rätt sida, tog loke i kopplet och gick ut. Måste fan säga att det va skönt och komma ut i regnet, på med rätt kläder bara så är det lugnt. Gick vanliga morgonrundan och köpte med mig frukost på vägen hem. Har plockat lite här hemma, tvättat några maskiner med kläder och vart nere på stan och handlat mat.

Passade på att kolla lite kläder och fick med mig en svart klänning från bikbok som jag tänkte ha på mig i morgon när vi ska till stan och fira elins födelsedag. Ska ner och hänga upp sista tvätten sen måste jag duscha innan min träff med myspojken (a)

Puss o Kram och nyp i stjärten!

En morgon promenad runt torekällberget

Haters and Critics

Har varit ute på äventyr med keshia och loke idag, vi åkte till högdalen på massa bus! Plockade upp amanda också sen åkte vi mot Rönninge för en promenad i skogen så loke fick springa av sig lite.Snackade skit och började prata om hoffmaestro kvällen (som vi typ gjort varje dag sen den helgen XD) och blev helt hyper, med tanke på helgen planer hahaaa YEEESS!!

Jusste, deras nya album är grymt bra.. ett tips till er som gillar bra musik!

Promenad

Efter shopping rundan igår åkte jag och loke till tumba och mötte upp Linda. Vi gick mot vretarna där vi mötte upp hanne och nicci sen började våran promenad. Blev inte lika sent som dom andra dagarna men vi fick stressa för att hinna till donken innan dom stängde. Mycket skratt och tjej snack.. Love it!

Har precis kommit hem från en två timmars promenad med Loke i skogen. Så fruktansvärt skönt att hålla igång, förutom att ena min häl börjar knasa igen /= Ska boka tid hos läkaren och fixa nya inlägg. Jag måste ta tag i lyan också, det ska städas och diskas innan jag är helt nöjd och vid 5 ska jag möta upp Keshia och åka på äventyr, woop woop! ;)



Nu mot solarieöarna!! (:

Happy me

Nu ska jag ner på stan och shoppa, fy fan vilken lycka!! Någon mer än jag som gillar shopping ;)

Jag och min fina vän, Marc

Garv nojja!

Fan vilken myskväll vi hade igår. Mötte upp hanne, nicci och linda sen plockade vi elin på vägen. Drog en safari och fick se lite läskigt ;) Blev inte så långvariga för hela bunten va fett rädda hahaha (förutom jag då) hoho!!

Släppte av Linda och Elin hemma sen tog jag, nicci och hanne på oss varma kläder, halsduk, vantar och gick ut och promenerade. Vi var ute i säkert två- två och en halv timme. Snackade skit och skrattade så mycket att jag har kramp i magen idag, inge skämt!

Nu ska jag baka hallon/blåbärs paj sen blir det ut i skogen med vovven

Älskar mina underbara ♥

Loke

Han sa ha de bra, hon sa.. Ah, ja ska!

Från förra helgen som va bland dom bästa till en riktig skit helg. I fredags var jag i strängnäs och festade, vill egentligen inte ens gå in på kvällen överhuvud taget. Det blev förkrök med drinkar och tjejsnack men slutade med poliseskort och jidder. Vaknade hos M fortfarande d-rak, tog mina skor i handen och gick mot tåget förbannad och ångestfylld. Åkte hem och kröp ner bredvid Loke och somnade.

Var så sjukt bakis hela dagen, jag tror jag somnade vid 9.. Så hela lördagen spenderades i soffan förutom en timme när Angelica kom och hälsade på Loke!
Vaknade på piss humör i morse, ingen bra helg alls! Men har en ide om hur jag ska kunna komma på andra tankar..

Shu bre, jalla bye, gonatt fuck alla er

JA MÅ HON LEVA!!!

Grattis till världens bästa Elin Macke som fyller år idag!
RSS 2.0