Long time no see

Herregud va länge sen det var jag uppdaterade något. Tappade liksom suget, och även lite av mig själv. Och så helt plötsligt kom allt tillbaka. Så nu har jag suttit hela förmiddagen och försökt få ihop något som funkar och det som är nu får duga. Man är ju ingen höjdare på det här med koder och skit men huvudsaken är att det syns vad som skrivs.
 
Det har vart ett par svajiga månader med ett humör som har dalat en del. Men något jag är så fruktansvärt glad över är att jag kan hantera precis allt som kommer till mig. Jag har vart så bra på att dra ner mig själv när något händer och så har jag haft pojkvänner och pissfolk som har märkt det och dragit mig ännu längre ner. MEN, jag har mer eller mindre hittat tillbaka till mitt gamla jag igen. Finns inte alls lika mycket ilska kvar i kroppen och jag lyckas alltid vända allt negativt till något positivt. Jag känner mig lyckligare än på väldigt länge och trots att min ångest ibland tynger ner mig så tar jag allt med en klackspark. Har det med åldern att göra? Att jag tagit avstånd från skitfolk, slutat träffa mary, börjat träna? Förmodligen allt i en kombo!!
 
Hur som helst mår jag så jäkla bra, och ställer mig nu frågan varför jag inte har gjort detta tidigare??!!?! Snacka om, up in smoke. Jag ser allt så mycket klarare nu. Mina tankar, mitt tålamod, min fokus och framförallt min syn på människor i min omgivning. Samtidigt har jag nog mitt flummiga tänk kvar (den positiva delen) och jag har lugnat ner mig brutalt mycket när det gäller stress. Jag har absolut inte kommit till mitt mål ännu men jag är på god väg och jag bockar av fler och fler to do saker på mina listor. Vem jag vill vara, vart jag vill i livet och vad jag vill åstadkomma. En gladare tjej helt enkelt =D
 
jadi jadi jadi.. nu lite bilder sen ut med buddha!
 
 
 

 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0