Om att drömma

Jag har börjat drömma så skumma dsaker dom senaste veckorna. Nästan varje morgon vaknar jag av en konstig dröm, inte så att dom är läskiga och jag vaknar i panik utan typ med känslan; what the fuck? /= Det sjukaste är att jag kommer ihåg alla i detalj och gör än idag, även om det var typ en vecka sen jag hade drömmen. Är inte det lite sjukt! Tror jag måste börja skriva ner mina drömmar annars kommer väl huvudet sprängas =P

Nu måste jag göra mig i ordning, ska shoppa lite och fixa innan vi drar till dom!

Puss hej!

Sov gott min vackra<3


Planet earth

Laddade ner Planet earth avsnitten tidigare idag. Har kollat igenom tre avsnitt och dom är så tunga! Har sett alla sju förut men kunde inte låta bli att kolla igen, riktigt grymt. Snacka om att man blir sugen på att dra ut och resa, se världen, få ett annat perspektiv på livet, utvecklas aah ni hajjar..

Nu är planerna spikade för Valborg. Vi ska dra till en kille i (någonstans), grilla, dricka bärs, softa och ha det fett trevligt =D

Ska hoppa i säng nu och glo vidare på ett eller två avsnitt till, om jag inte hinner somna innan ;)
Sov gott mina vänner!

Starkare än du

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt, även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär. Även om du sa förlåt för allt som du har gjort så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär. Om du lovade att ändra dig och bli normal, om du sa jag kommer alltid att älska dig skulle det inte spela någon roll, för tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du får stå kvar för jag går nu.. och jag är starkare än du,
det har jag lärt mig nu!

Lite allt möjligt!

Jag hade en helt underbar födelsedag, den firades bara med familjen och dom nära.
Åkte och shoppade lite med mamma på dagen, bland annat en jeans jacka, två vår/sommar klänningar en scarf och lite smycken. Tänkte ta kort och lägga upp så ni får se men som ni kanske har märkt är jag hur dålig som helst på att uppdatera med bilder (ska bli bättre jag lovar). Har ju bara min digital kamera så det blir inte så spännande bilder men men..

Fikade och öppnade presenter med familjen och sen åkte jag och mötte Nathalie i Södertälje. Vi satte oss på cesars ute servering och tog igen, fy fan vad jag har saknat dig gumman!

Blev lagom packad, eller kanske ganska mycket haha men det va riktigt nice. Efter några timmar med cider, cigg och tjej snack åkte jag hem och nanna kudde ;)

I morgon är det Valborg och jag har ingen som helst aning om vad som händer men något spännande ska man väl hitta på. Mycket alkohol och vänner är spikat sen får vi se vad resten av kvällen har att bjuda på.

Nu har jag lite saker att fixa, tex som att ta en cigg och hoppa in i en dusch

Ciao!


Min födelsedags tårta, hur smarrig ser inte den här ut. En riktig goding, just like me ;)



Jag i mina nya jeans jacka!

Det är ingen vanlig dag

för det är MIN födelsedag, hurra hurra hurra! :)

Blev ingen uppdatering sist för vi satte igång med supandet och sen drog vi vidare på fest. Träffade en gammal barndoms kompis på det mest udda stället man kan tänka sig. Jag var ju väldigt långt ifrån hemma om man säger så haha ;) Tyvärr kan jag inte dela med mig av dom bästa detaljerna, vi vet ju alla hur snackat går då!!

Kom dock hem igår för att fira min födelsedag med familjen. Har lite annat att ta hand om också, ska hämta kläder hos några som har haft dom i månader /= Tänkte passa på nu när jag ändå är Tumba i några dagar. Ska åka till Tess och hämta min student klänning så hon slipper ha den liggandes och skräpa hemma hos henne.

Kommer ha fullt upp hela dagen idag. Jag ska göra middag och baka tårta med mamma, självklart äta den också haha. Öppna presenter wiiihoo, boka tatuerings tid så att mitt ben äntligen kan bli klart (innan sommaren), sen ska jag pierca mig i tungan (igen) /: Jag är fan lite nojjig och som sist tog det några månader innan jag äntligen bestämde mig haha..

Men först ska jag lägga mig i solariumet i steka sen blir det systemet!!!

Puss hej

Tjena tjo!

Idag händer det =D

Måste hoppa in i en dusch, raka ben och så ;)
Har inget vettigt att skriva men jag uppdaterar såklart senare!

Puss hej

Födelsedags firande och magont =/

Äntligen en lugn stund, fick lite tid över till att blogga =)

Som nu mera går mycket bättre än det har gjort på länge. Behöver liksom inte sitta i timmar för att få ihop ett inlägg, inte riktigt mitt syfte med bloggen heller. Skrivandet började som någon slags terapi för mig och nu kan jag inte sluta. Speciellt inte när man får så fina kommentarer om hur duktig jag är och hur "intressant" det är att läsa min blogg.

Vissa är ju självklart bara nyfikna och ute efter att snoka men man "vet" ju vilka det är!! =P

Mår inge bra idag /=
Vi var över till Rajje på kalas för hans lilla tös. Senare på kvällen blev vi sugna på bärs och ringde leverans som kom över med två plattor. De va riktigt länge sen man fick alkohol leverans, (nu för tiden är det ju drogerna som levereras).. i tumba i alla fall!!

Hur som helst så drack vi och spelade wii tills klockan blev 12 och jag blev för full haha =D Kunde knappt se tvn för fan!

Vaknade i morse vid 6 och hade så jäääävla ont i magen. Till en början var det på gränsen till att jag skulle spy, blev kall svettig och kunde knappt gå. Det sjuka var bara att jag kände mig inte speciellt bakis utan typ något magsjuk liknande. Både jag och D har gått hela dagen och varit illamående tills vi fick nåt piller av Veronica som tog bort det.. THANK GOD!

I morgon är det fest här!
Vi ska ha födelsedags firande för mig och Veronica som fyller år på samma dag höhö ;) Kommer bli mycket alkohol, kanske lite för mycket men vem fan bryr sig, det är min dag ju. Kommer bilder på min nya outfit som jag införskaffade idag och min hårfärg som jag kom på att jag glömt lägga upp kort på.

Nu ska jag ut på balkongen och ta en cigg sen ska jag spela tv spel.

Hare bra, hej!

Besluts ångest

Mitt hår var som sagt inte färdig efter mitt första besök hos frissan. Jag hade ju tänkt göra hårförlängning och färga det en gång till eftersom det inte vart rätt färg första gången.

Vilket är förståligt med tanke på att jag färgat det svart i omgångar i nästan 6 år.


Men nu har jag ändrat mig igen haha. Jag ska inte sätta i hårförlängning utan spara ut mitt egna. Jag tycker det ser mycket bättre ut med sitt egna hår och så långt tid tar det ju inte, bara sådär ett år lr nåt =P

Blev i alla fall så jävla trött på den här färgen jag hade nu så jag färgade det mörk brunt! Kort kommer upp senare eller någon annan dag, nu ska jag föna håret och kolla hur det blev

jallabye..

Full rulle

Igår hade vi fullt upp hela dagen!

Halv sex ringde klockan och det blev varken sov morgon eller ligga och dra sig. Det var bara att hoppa i kläderna och göra sig i ordning för en heldag.

Vid sju var vi framme vid kön och inte förns 10 var det insläpp så fram med kaffe termos och fika. Vi hade skit roligt trots att klockan var så tidigt. Massa galningar i kön med gitarrer, stora högtalare med musik, mega stora ballonger som flög bland publiken, min snyggve Peter Jihde, filmkameror och intervjuer, allsång och våran nya familje medlem Tim :)

Vi träffade nämligen en kille i kön som kom ända från Trollhättan. Han hade glömt sitt legg hemma vilket resulterade i att han inte fick komma in. Hilde erbjöd sig att gå i god för honom men efter tre timmars köande fick han ändå inte komma in. Som tur var ringde han sin "riktiga" pappa som konstigt nog var i närheten så han stod i alla fall inte där i onödan!

Väl där inne var det bara att försöka hitta någon ledig plats bland allihopa. Vi fick gå på toa och röka i omgångar så att vi skulle få behålla våra platser. Var helt propp fullt med människor men stämningen var riktigt bra ändå! =)

Sju timmar, 100 foton och flera skratt attacker senare var vi äntligen på väg därirån. Inte för att jag ville åka men vi alla var ruskigt trötta i både ben och huvud. När vi kom hem käkade vi lite och sen åkte vi direkt till stallet. 

Fy fan va bra det gick. Ville typ fortsätta i flera timmar och både jag och syrran hoppade av lycka efter lektionen! Terapi för själen, javisst  (:

Efter stallet och allt mys där åkte vi och beställde en familje pizza och smällde i oss innan vi gick till Oskar för att flyttstäda hans lägenhet. Har aldrig varit med om en sån vidrig jävla lukt från frysen. Han hade typ tänkt avfrosta den men glömt och ta ut alla saker som låg i och sen satt på den igen så när vi kom dit luktade det RÖVHÅL!!

Men han bor i en stor etta och vi var tre personen så efter ett par timmar var allt skinande rent och ganska lättförtjänta pengar. Men hade jag själv haft dom pengarna som han har och min frys hade luktat sådär hade jag också betalat någon för att göra det där, uäck!!

Men som sagt lättförtjänta pengar när det är hårda tider /:


Jag, Peter (snyggve) Jihde och Hilde



Gitarr trion ;)




Syrran Tim och jag



Hur snygg får man bli egentligen!



In tha house ;)


Underbara fredag!

Äntligen är det fredag, och solen står fortfarande högt på himmlen. Det blåser lite kallt men jag klagar inte, bara för någon månad sen vare fett jävla kallt, 10 minus och snö usch!!

Vi har planerat brännboll sen i början av veckan och idag är det äntligen dags. De va fan fleeeeera år sen jag spelade bränn boll så vi får väl se om det är kärring racket som gäller för min del hahaha =D

Idag har vi varit i K och hämtat Oskar som kom med tåget, på tillbaka vägen stannade vi på systemet och handlade en platta bärs och lite grogg virke till våran absolut vanilj /: Inte den godaste kanske men man tager vad man haver right!? ;)

Ligger på fjärde bärsen och folket har börjat rulla in.n Lyssnar på skön musik och snart ska vi röra oss ut och börja spela, man är taggat till max! =D

Fick ett jätte fint samtal av Jimmy idag, har inte pratat med honom på fööör länge. Vi kom båda fram till att det får bli ändring på det!

Nä nu ska jag ut och ta en cigg
Tudiluu!

Extrem lycka!

Nu har jag äntligen lyft arslet ur vagnen och kommit bort från tumba. Flera mil bort och fler skare bli, till och med länder men var när hur håller jag hemligt ;)

Det har varit kanon fint väder med blå himmel och sol ända sen i Måndags. Det har till och med varit nästan sexton grader i skuggan så vi har legat på gräsmattan utanför och solat i timmar. Snacka om att man får vårkänslor, blir ju så läskigt lycklig av värmen och ljuset. 

Har varit allt annat än deppig och ledsen sen jag kom hit. Vi har åkt snabba bilar, gjort brasa, kollat solnedgången, promenerat med hunden, varit i stallet, ridit, fotat, skrattat, druckit alkohol, nästan badat ;),
lagat godaste maten, rökt cigaretter, snackat långt in på nätterna och umgåst med nära o kära<3

I morse vaknade vi till gråmulet väder och blåst men det hindrade inte oss från att åka ut till stallet ändå, jag har fan inte ridit på flera månader och sist jag red "regelbundet" var fan innan olyckan.. alltså två år sen :/ Hästen vi rider på är en helsvart nordsvensk med lång fin man och stor tjock svans, liknar nästan en frieser vilket är min stora dröm.. häst nörd jag vet men vad ska man göra haha ;)

i alla fall, när vi kommer ner på ridbanan så ser vi hur molnen skingrar sig och solen tittar fram, hur jävla underbart som helst! Jag säger bara lycka =D!!!
Galloperade på gröna ängar och hade myyyys.

Asså ni anar inte vilken lycka det här är för mig. Så fort jag kom bort från stan, från tumba och stockholm var det som en stor sten som släppte från mitt bröst. Inte för att jag inte gillar stockholm men det påminner om för mycket dåligt.
 










RSS 2.0