enjoy!

Smärta

Nu kan jag äntligen sitta ordentlig utan att lida så jag ger mig på ett inlägg lite snabbt. Var hos Marcin i måndags som jag skrev och fan va skönt det va att få lägga sig under nålarna igen. Fast jag måste erkänna att efter fem och en halv timme var jag inte så kaxig längre. Det tog sex timmar sammanlagt och jag var något trött när jag kom hem på kvällen. Natten va ett helvete med bara 3 timmars sömn och frossa. Vaknade 7 morgonen efter och mitt ben såg ut att ha blivit misshandlat duktigt!

Låg på soffan nästan hela dagen men tog mig till salem mot kvällen. Mötte upp Carro i morse och käkade frulle och sen åkte vi till södertälje. Handlade massa godis och gosade ner oss till filmen kick ass! Precis kollat klart och ska strax hoppa in i en dusch men först ska groggen svepas så man vaknar till.

Whats up for tonight!?

Bjuder på en bild från gotland på en uteservering någonstans..



och en bild på mig och krister från country!


Kärlek

Tack mina fina vänner! Ni ställer alltid upp och stöttar, när jag behöver det som mest..

Love A

Tattoo

Ska strax börja röra mig mot tåget och åka till Marcin. Om ungefär 6 timmar blir min hanya mask på låret färdig, finally! Har väntat på den här dagen så jävla länge..

Trodde aldrig jag skulle säga det här men äntligen får jag känna nålarna i min kropp.. i  sex hela timmar,

Fucking lovley!


Living the dream

Sitter hos linda, fett sliten! Drog till passi igår med carro, linda och keshia. Hade bestämt oss för att INTE dra till tbs men efter ett antal shottar tog vi taxi dit ändå. Var man D-rak igår eller.. aaah det var man (som vanligt)!

Finns inte så mycket att skriva om resten av kvällen för jag kommer typ inte ihåg ett skit. Gick och la mig med sällskap men vaknade ensam. Ringde wifeyoch drog upp till Krister där folket fortfarande var vakna och dynga. Jag keshia och Linda gick och käkade på sibylla sen ner till systemet och handla en platta bärs. Tillbaka upp till Krister och börja hinka, living the dream.. eller!?! hahahahaha..


Efter ett par timmar fick till och med vi nog så vi ringde skjuts och åkte till linda, tog en varsin bärs på balkongen sen hoppade brudarna i säng och jag sitter här ensam med min bira.. fett gott! ;)

Ikväll kör vi igen!

Oh girls, i'll be in trouble if you left me now

Då var man ett kräk för att man inte uppdaterar bloggen lika ofta längre haha, jag älskar dig också Carro ;)

Sitter hos linda och väntar på bättre tider. Vi ska ner till Salem centrum och käka calsone, fett gott!!! Sen blir det systemet, hem och duscha råttan och piffa till sig sen drar vi mot söder och alla uteserveringar jiiihaaaa!
Vi hoppas på att få med oss elin också men precis så som carro är hon en torrboll moahahaha.

Dom senaste dagarna har varit fram och tillbaka, har inte mått riktigt dåligt men inte riktigt bra heller. Känner mig splittrad och  det är på grund av en annan person, inte mig. Det stör mig så in i helvete.. Jag har gjort rätt för mig, varit ärlig och sagt precis vad jag tycker, tänker och känner men ändå ska du göra det så jävla komlicerat..

Tur är väl det att man har sina fina pärlor som hjälper mig att få lite ordning i skallen för på senaste har det varit rörigt.. fett jävla rörigt!

<3

Ingen kan älska som vi!!!

Cat fight

Har haft två grymma dagar i Värmland. Kom hit i torsdags för att fira syrran som fyllde 18, blev hämtad i Karlstad efter en fyra timmars bussresa utan musik /: Inte nog med det höll jag på att missa bussen i stan för att jag försov mig, eller jag hade ställde klockan dagen innan när jag var mer död än levande och tog fel på en timme. Så väl framme i stan hade jag 7 minuter på mig från det att jag hoppade av tåget tills bussen mot Karlstad skulle gå.. Fick springa som en jävla idiot.. Stannaaaa bussen! men jag hann ;)

Åkte direkt till huset, där jag i stort sett är "uppvuxen". Eftersom pappa bodde där förut så har det varit ett andra hem för mig. Vi käkade middag, gick promenad med hundarna, drack vin och tog igen förlorad tid.

Igår va det dags för födelsedags firande så vi gick upp i skaplig tid för att hinna med allt. Gjorde oss i ordning och åkte till systemet sen direkt till huset där partytält m.m skulle fixas. Efter det satt jag limmad framför spegeln i nästan två timmar för att locka håret.. Har man hårförlägning eller.. AH DET HAR MAN hahaha fett snygg tjej ;p

Folk rullade in hela tiden men så fort alla va där satte vi oss, spelade hög musik och njöt av alkoholen och självklart sällskapet. Drog in till stan redan vid 9 och jääävlar vilket drag de va. Äntligen fick jag dansa fötterna av mig. Hade en grym kväll tills vi skulle dra därifrån och en äcklig jävla hora skulle börja jiddra.

Ville verkligen inte tjaffsa, det va fan syrrans dag och jag var inte ens uppkäftig eller kaxig tills hon började kalla mig för svenne hora.. Då brann det i huvudet på mig! Började veva som en tok och vakter kom och skulle gå i mellan oss men det slutade med att jag ger henne två feta jävla smällar och sen vare klart hahaha YEEEEEEEEEEES!

Jag är verkligen inte den som gillar att bråka och jag hade inte ens bråk i huvudet igår men fittan vägrade ge sig så till slut fick jag nog. Hon fick in ett par smällar hon med så man är lite öm på hakan och rivmärken på hela jävla halsen. Vad är det med tjejer och riva, slita i håret!!?! Det är ju pinsamt för fan!

Aja, hon vaknade förmodligen upp med blåklocka idag medans jag hade något att skratta åt i morse när jag vaknade. Så jäääävla bra!!

Nu ska jag göra i ordning lite mackor, säga hej då till folket sen åker jag hem..

Later bitchees ;)

Fett glad tjej

Vi hade precis lagt oss i sängen, han la ena armen under min kudde och knuffade mig till sig. Jag låg i hans famn med kinden på hans bröst och det enda som hördes va hans hjärta som slog. Vi låg i tystnad och jag funderade på om det är för tidigt att säga dom orden.. Precis i samma ögonblick som tanken slog mig säger han exakt dom orden, det va precis som om han läste mina tankar..

Det gick ett lyckorus genom hela kroppen. Min pluttis :)

Count my blessings

Ibland vill jag bara skriva precis allt som händer och allt jag gör här i bloggen. Tyvärr är vissa saker mindre bra, olagliga, korkade, konstiga och obegripligt för vissa men faaaan så jävla roliga ;)
Igår va en sån kväll och jag kan inte säga annat än wiiiihoo hahaha. Man lever bara en gång, right!?

Jag är så fruktansvärt glad att jag har mina fina pinglor som förgyller mina dagar, står med öppna armar och tar emot mig när jag faller, tröstar och puschar mig till ett bättre välmående! Ni är helt jävla amazing!


Lovley

Som vanligt har helgen varit fylld med alkohol, dans, skratt, tjejsnack och såklart.. minnesluckor! Jag måste nog dra ner på drickandet men med tanke på ledighet och sommar så är det svårt att låta bli, jag är väl knappast ensam om att vara sommar alkis haha!

I fredags började jag hemma hos linda bara vi två, snackade skit, tog en sväng förbi grannen och hade det mysigt. Det tog inte många timmar innan vi var klapp och kanon så vi tog tåget till tumba och mötte kakan. Slutade på tb's som både jag och linda hade svurit på att vi inte skulle dra till men ändrade planer. Tog en sväng om på dansgolvet, beställde en jävla massa shott brickor och vid 2 tog jag en taxi till Rönninge. Kvällen slutade så jävla bra! =D

I lördags förmiddag drog jag till linda och slappade några timmar. Tog en dusch och fräschade till mig sen styrde vi bärs och åkte hem till alex i storvreten. Satt ett gäng tjejer och pratade om allt mellan himmel och jord tills vi blev d-raka hela bunten. Drog vidare till statoil och sen är resten av kvällen hemlig ;)

Söndagen spenderade jag i tullinge med lite folk, kollade film, käkade gott och mådde fett bra!! ;D Leker livet eller, aah det göre haha YEES!!!

Sitter hos linda idag igen med lindus, keshia, vincent och mr hemlig höhö! Har kollat sin nombre och nu är vi inne på andra rullen; sommar med göran! Efter det blir det myskväll med en flaska rött och mys sällskap :)

hare brajj

HEJJJ!

RSS 2.0