Brudar fulla av skit!

I helgen träffade jag en vän som jag inte pratat med på väldigt länge och fick lite "alone time" med henne. Vi satt och pratade i timmar och kom in på mitt och Robins förhållande. Hon berättade då att hon vid ett tillfälle hade vart med några tjejer (som jag dessutom vet vilka det är) som hade suttit och snackat skit om mig och disskuterat mitt förhållande med Robin. Det sas jävligt mycket men en utav sakerna som jag reagerade på och inte kunde sluta skratta åt va att "jag är bara tillsammans med honom för hans pengar".

ASSÅ SERIÖST TJEJER, har ni verkligen inget bättre att prata om än mig. Så länge som ni har lagt eran energi på mig så börjar man ju undra hur tråkiga era liv egentligen måste vara. Händer det så lite att ni måste samlas och hitta på saker som är taget från tomma intet, om mig dessutom!

Precis som alla andra har jag ett förflutet, precis som alla andra har jag gjort mina misstag men som jag skrivit tidigare så har Robin gett mig en ärlig chans och det AVGUDAR jag honom för. Så för att spara er brudar lite tid så kan vi fastställa era frågor och funderingar. Jag är alltså INTE tillsammans med robin för hans pengar utan för att jag älskar honom, och nej jag kommer inte vara otrogen eller sumpa min chans..

Så nu vet ni det,

HEEJ!!

Tom på ord..

Aj min tunga!

Var som sagt och piercade tungan igår, och idag vill jag bara slita bort den. Den är sjukt svullen och jag sitter med isbitar och koksalt lösning i stort sett hela tiden! Hade glömt hur jobbigt det är dom tre första dagarna, kan inte äta annat än barnmat och soppa, inte ens lite munchies går ner.

Var på la rosa igår med jonte, kjelle, hanne, nicci, issa och ante.. hon som skulle ta våran beställning trodde seriöst att jag var mongolid, eller iaf autistisk eller nåt. Jag bad hanne beställa till mig för att jag inte kunde prata och det slutade med att hon stog och daltade med mig som en liten bebis hahaha. Okej att jag kanske är lite flummig i huvudet men lugna er med mongo grejjerna asså!

Ser fram emot helgen som fan, trots att jag inte kommer kunna kröka. Hade ju lovat Jonte att det skulle bli RÖJJ på fredag eftersom det är hans "avskedsfest" innan han drar till thailand. Men nu har jag ju tungan och jag tror inte det är så smart att dra ut och kröka tredje dagen i läkningsprocessen. Lördag blir det heldag med tatueringar, piercings, tjill och annat roligt ;D

Nu ska jag dra och sola sen hem och packa snowboard. Idag blir det flottsbro med "gänget" !!! ;D
TJOOOO!

Bongo bong

Glädje

Det är svin kallt ute och jag kan inte sova! Har legat och myst med Robin hela morgonen tills han skulle åka till jobbet och då tog jag en promenad i solen hem. Svänge förbi ica och handlade crossianter och munkar, fett gott! Det blir min sista måltid på några dagar framöver, ska nämligen pierca tunga idag (igen). Jag hade ju det förut men tog ut den av någon dum anledning på fyllan.. nu ska den iaf tillbaka! =D

Är fett sugen på att åka skridskor, tror jag ska ringa runt och dra ihop ett gäng och typ dra till lida eller nåt. Men nu måste jaggöra mig i ordning sen dra till solariet och sen ska det piercas, AAOUUUCH! /=

xoxo

Kärlek

USCH!!

Min syrra kom från Karlstad igår så jag och Robin åkte in till stan och mötte upp henne. Kenny (min farbror) stod också vid bussen och väntade, och så fort Wenche hade kommit fram gick vi till ett jätte mysigt ställe och käkade lunch. Vi gled runt lite i stan och kollade affärer sen tog vi tuben till hallunda så att w fick lämna av sin väska. Vi tog ett glas vitt och la oss i kennys nya divan och softade ;)

Senare kom hanne och elin och plockade upp oss i centrum och så åkte vi mot salem för att kolla på kjelle som spelade match. Måste bara säga att det är såå äckligt sorgligt om pundarna som inte har något bättre för sig än att förstöra och sno från andra. Jag tycker inte ens synd om dom som satt sig i den situationen, ditt liv och dina val VIDRIGT!!

Löning idag så kvällen kan nog bli spännande tjohoo ;)

och vad är vi utan rötter, min vän!

Ut på långpromenad i vinterkylan med min fina vän Johanne!

Can you survive against All Odds!?

We born not knowing, are we born knowing all?
We growing wiser, are we just growing tall?
Can you read thoughts? can you read palms?

Can you read signs, can you read stars?
Can you make peace, can you fight war?
Can you survive against All Odds!?




jag dör lite inombords när jag hör den här, läskigt bra!

Har sett på facebook att det är många som tycker att alla hjärtans dag är överskattat och att det är som vilken dag som helst. Det är det väl egentligen men jag tycker det är en mysig dag som man borde spendera med sin andra halva och göra nåt för varanda. Nu har jag som tur är robin att dela den här dagen med, (våran första alla hjärtans dag dessutom). Först mötte jag upp tjejerna och åkte hem till cissi en stund och pratade av mig. Galet mycket skratt, så tårarna rann haha, älskar er tjejer!

Sen skjutsade hanne upp mig till robin och där möttes jag av tio röda rosor och sjukt god choklad. Vi kröp ner i sängen och satte på en film sen blev det lite fler överaskningar som inte är till för era ögon ;) I morse var vi båda lediga så vi låg och gosade i timmar sen tog vi ett bubbel bad och hade ännu mer mys. Trodde inte att det gick att bli mer kär än såhär men för varje dag som går blir mina känslor starkare. Jag älskar dig så mycket att jag får ont i magen ♥♥♥

Det är en sak som jag tänker på rätt ofta

Jag blir så glad, lycklig och stolt över mina riktiga vänner. Jag ångrar inte en sekund att jag har sållat bort vissa personer som en gång kallade sig mina vänner men som sen bevisade raka motsatsen. Jag är så trött på jidder, skitsnack och människor som hugger sina nära i ryggen. Vänner och familj ska man ta hand och vara rädd om, för rätt som det e händer något som förändrar allt. Människor är bra på att inse vad dom har när det är förlorat, så varför inte ta hand om dom du älskar.

I fredags var jag och tjejerna på tbs och jag kunde inte undgå att se två tjejer som stog utanför och rökte en cigg. Personligen trodde jag ALDRIG att dom två skulle "finna" varann men hur som helst. En av dom här tjejerna har gått bakom ryggen på den andra, GROVT!! och där stog dom och skrattade, lite små fulla och sådär kärleksfulla "jag älskar dig gumman, bla bla bla".. Jag kunde inte låta bli att höra hur dom snackade skit om folk där inne, pekade och spydde galla så att grodorna hoppade ur käften på dom. Det kändes så patetiskt att ena den där tjejen anförtrodde sig till sin "nyfunna" vän fast det i själva värket är den "nya" som har blåst henne totalt. Äääe, sånt tycker vi inte om.. Eller egentligen, vem fan bryr sig! Så länge jag vet vart mina vänner står kan resten göra va fan dom vill.

Lite tankar som snurrar bara, god natt!

sjukhuset del 2

Fick åka hem från sjukhuset i förrgår, kluven och ledsen för det som hänt men kände ändå en lättnad över att få komma hem. Va med tjejerna och robin på kvällen och sov som en prinsessa i hans famn hela natten.

Igår morse när jag vaknade började jag få ont igen och fram mot kvällen blev smärtorna ännu värre och mer intensiva, så det var bara att sätta sig i bilen och åka in igen. Som tur va följde robin me och satt bredvid mig hela tiden. Klappade och pussade mig i pannan, höll min hand och sprang fram och tillbaka för att hämta sjuksköterskor och doktorer. Är så glad att du finns i mitt liv och förgyller mina dagar. Du får mig att vilja bli en bättre människa! Inga ord räcker till för att beskriva vad du betyder för mig älskling <3

På tal om ingenting så kommer ena min syster till stockholm i helgen. Vi ska på kennys (min farbrors) foto utställning och dricka bärs. Mamma och hennes kompisar ska också följa med, det kan bli spännande haha :) Har planer på att eventuellt följa med wenche tillbaka och va hos dom en vecka. Skulle va så skönt att få koppla av, sova ordentligt på nätterna, ut i skogen och rida.. Åååå jag vill!! Inte helt omöjligt att det blir så ;)
Måste sluta nu, doktorn kommer..
Tjo

operation alesk

Så ligger man här igen, i ett stelt sjukhusrum med vita väggar, vita lakan och vita kläder. En sjuksköterska som kommer och tar blodtrycket varje halvtimme, nålar i armarna och doktorer som ska fråga, klämma och trycka. I rummet intill hör man en tant som ligger och gnäller konstant. Varför inte ge kärringen en extra dos morfin så hon håller käften nån gång! Tur att jag har världens bästa mamma som kom hit med batterier så det räcker hela natten, då slipper i alla fall jag höra!

Mamma och robin gick för en liten stund sen, det va inge kul att ligga kvar här helt ensam vill jag lova. Känns som att jag har gjort det för många ggr redan. Jag vill hem till min älskling och somna i hans famn men i stället ligger jag i en stenhård säng och blir pumpad med morfin. Visst kan det va soft att bli lite skön i huvudet och kroppen men jag skulle gärna slippa det.

Dom bytte nyss personal här på avdelningen och jag fick världens goaste tant som har suttit vid sängkanten och pratat om allt mellan himmel och jord. Det får en att inte tänka operationen i morgonen, för en liten stund iaf. Nu ska jag ringa robin och prata lite sen är det dags att sova.

Snöö!

Jag som skulle ut på promenad, vad fan hände med vädret!? Jag och Hanne har vart fett duktiga hela veckan med att promenera varje dag. Ska ringa och försöka få med henne ut i stormen, även om jag redan vet svaret haha..
TJO!

bästa!

Jag har verkligen världens bästa vänner! Dom ställer alltid upp och får mig på andra och bättre tankar när jag mår skit. Mötte upp hanne vid 2 och gick en promenad i solen och ventilerade oss båda två. Vi gick till niccis jobb och hängde där tills hon slutade sen åkte vi hem till nicci.

Jag och nicci har städat hennes rum så nu är det tiptop med tända ljus, mysbelysning och en film som är på g. Nu ska vi gosa ner oss i sängen och ha myskväll.

Utan er tjejer, då hade jag fan gått under för länge sen!

And I'm tryin' to hold it all together..

Tack mina fina för att ni finns och håller ihop mig när allt faller isär!

Min andra halva

Jag saknar Robin!

Varje sekund utan honom känns som en evighet. Jag har sovit ifrån honom två dagar och det gör nästan ont för att jag saknar honom så mycket. Jag vill inget hellre än att krypa upp i hans famn, kyssa hans underbara läppar och drunkna i hans sjukt vackra ögon!! Jag älskar dig 

Gymma, sola, gadda..

Sitter och väntar på att hanne ska plocka upp mig (idag igen), men nu ska vi åka mot gymmet för att träna och sola. Sommaren börjar närma sig och ska man se resultat måste man börja i tid. Tajt på beachen 2011 hahaha YES BOX!! Efter gymmet snackade vi om att åka till nicci och gadda oss, hon ska få täcka den sista delen av min högra underarm med stjärnor och så. Sen får någon "utbildad" tatuerare skugga ihop allt men det blir ett senare projekt!

Kommer aldrig tröttna på att gadda mig, skulle kunna ligga under nålen i timmar!!

RSS 2.0