GLAD TJEJ! :D

Väskan är packad med allt från termobyxor, vantar, mössa och jacka till nyårskläder, kavaj, smink platt och locktångar osv (sånt som alla tjejer alltid ska ta med sig fast hälften inte ens kommer tas ur väska). I morgon åker jag, hanne, nicci och jossan mot åre för ett GRYMT nyår!!! En stor stuga, snöskotrar, snowboard, bastu, bad tunna, alkohol och PAARTYYY!!!! 

Videokamera är nerpackad, det här ska bli spännande hahahaha!
2011 närmar sig.. FETT GLAD TJEJ!

Söndag

Nu är helgen slut och julen över, ganska skönt måste jag säga. Det var inte ens i närheten av vad det varit tidigare år. Umgicks först med familjen och på kvällen blev det tbs med tjejerna. En skit kul kväll men det var ju verkligen inget storslaget /: Har spenderat resten av helgen med tjejerna och självklart favoriten. Har inte hänt så mycket spännande men jag nöjer mig med det just nu. Lite lugn och ro, ingen drama och massvis med mys!

Är hos mamma i tuna, ska sova här inatt. Kommer sitta fast klistrad vid datan och kolla igenom bilder. Hittade fett med bilder från i somras bland annat.

Jag saknar solen, värmen, brunbrända ben, fräknar (även fast jag själv inte har några=P), jordgubbar, kall bira på uteservering, vattenskoter, bad, sena nätter, äventyr med tjejerna.. fan jag vill nuuuu!!
.Hade en sån sjuk dröm inatt som jag inte kan släppa, eller drömmen i sig var inte så konstig men känslan jag hade i drömmen var så skum. Svårt att förklara men jag kan inte släppa det, varken drömmen eller känslan!

Ska hänga upp tvätten sen krypa ner i soffan till en film och vänta på att robin kommer hit.
Take care!

  

   

  

Good hair day

En dag med hanne och keshia I stan sen var julkänslan tillbaka :) Jag vaknade med grov migrän hos robin men efter ett par timmars sömn I ett kolsvart, knäpp tyst rum kändes det mycket bättre. Hanne kom och plockade upp mig sen åkte vi till stan för lite shopping, jul mys och god mat på mongoliska.

Nu sitter jag I hässelby strand och får håret fixat. En bra eftermiddag trots motgångar. Jag gillar mitt liv för tillfället, och bättre blir det! Tace care

Julafton börjar närma sig

Nu är det inte många dagar kvar till jul. Tappar alla jul känslan när man blir äldre, eller måste man bara anstränga sig lite extra för att hitta den? Inte för att jag inte gillar julen men som "liten" var man förväntansfull och pirrig i magen redan två veckor innan. Jag räknade ner dagar och pysslade med presenter till familj och vänner. I år tog det mig två dagar sen hade jag handlat klart alla presenter och julpyntat det som går att pynta.. kul jul! /:

Mamma och tjejerna åkte till mormor och morfar i dalarna men jag blir kvar här. Jag ska äta julmiddag och fira med min morbror och några fler ute i sorunda sen blir det enligt traditionerna tb's på kvällen. Ska försöka hinna ha lite julmys med hjärtat också så han kan få den perfekta julklappen ;)

Nu ska nicci strax tvätta ur sin hårfärg sen kommer hanne och plockar upp oss för äventyr (som alltid) weeei
Take care!

Sala here we come!

Kärlek till mina fina tjejer, jag älskar er!


från gårdagen, något alkoholiserade haha!!

Ikväll har nicci bestämt sig för att kidnappa med mig till sala  så efter ett par timmar med tvångs sminkning och posering framför kameran så är vi äntligen redo att dra!! Nu kööööör vi

 

Lovley friday

Blev nyss väckt av hjärtat som har varit ute och skottat uppfarten medans jag har legat nerbäddad under täcket :p Ska ta en sväng med loke så han får springa av sig sen bär det av mot stan. Löning idag för oss som jobbar på scani, plus fem tusen I julbonus YEESSS!!! Ska in till stan och shoppa, en ny vinter jacka, plattång, några jeans plus lite julklappar till nära och kära.. Rich bitch javisst ;)

På söndag fyller linda år så ikväll ska hon firas. Efter stan åker jag direkt till nicci och gör mig I ordning sen ska vi till thaien och käka. Efter det blir det krök hos linda med massa folk sen får vi se vart kvällen tar oss. En sak är I alla fall säker, vi ska bli D-raka =D yeeey

Älska fredag och lön!

Kaos

Vissa dagar kommer ångesten krypande och sliter mig isär!

Do what you want, be what you are!

Veckan har varit perfekt, förutom att jag inte hunnit träffa tjejerna som jag brukar. Men Loke har lyckats hålla mig sysselsatt med långa promenader och mycket bus i snön. Allt blir så vackert på vintern, man vill bara promenera och fota hela dagarna. 

Det blir en lugn helg med mys och skratt med hanne och nicci. Ligger för tillfället i sängen hos nicci och väntar på hanne sen blir det bio på heron. Känns skönt att inte ha "fredags stressen" vad ska man ha på sig, måste till systemet, vart ska man föra och vart är festen!?!

Efter bion ska jag hem och mysa med favoriten <3

Take care!

RSS 2.0