Baksmällan

är olidlig. Ligger i sängen och orkar inte ens lyfta huvudet för att hälla i mig mitt is vatten som numera är utan isbitar. Vi åkte in till stan igår för att mange skulle köa till den nya iphonen som släpptes vid tolv. Vid ett hade han sin lur och vi drog till harry b james där det var fullt ös ;)

Började med två fischermen friend shottar och två bärs sen va det igång. Vi blev utmanade av en snubbe som påstod att vi var färskingar och inte pallade med hans tempo att dricka.. det skulle han verkligen inte gjort! 12 shottar och en jävla massa bärs senare hamnade vi på spybar och där blir mitt minne suddigt!
Vilket jävla radar par hahaha!!


(jag) - "mange det här kan bli farligt".. och va fan blev det inte då haaaaaahahahahaha, galet!

Man mår ju som en påse skit idag men kanske inte så konstigt med tanke på alkohol intaget igår. Vi vet ju alla hur man löser det på bästa sätt.. på't igen bah ;) Ska strax ner till bolaget, handla något nytt att ha på mig och käka revbensspjäll på texas.
Ikväll ska vi rocka loss linda! =D

hare bra heeejj!

10 dagar..

..är ganska långt uppehåll. Som ni alla redan har förstått så har jag och Elin varit på Gotland från torsdag till söndag förra veckan. Ön där man gör av med alldeles för mycket pengar för att någon idiot har kommit på att vi ska kalla vecka 29 för stockholms veckan. Och alla vet ju att vi stockholmare har överdrivet mycket pengar som vi inte har en aning om vad vi ska lägga dom på så vi höjjer inträdet på krogarna till 500 spänn. Låter stockholmarna köpa 50 flaskor skumpa för att få sitta vid vip borden och samlar alla överklass brats på ett och samma ställe.

Nu låter det ju som att vi hade en keff weekend men det hade vi ju såklart inte. Tvärtom, det var helt galet! Hade inte tänkt dela med mig så mycket av resan, det som händer på gotland stannar på gotland.. men jag kan väl säga så mycket som så att vi käkade och drack gott, shottade fernet, dansade på borden, hamnade i vipen, röjjde på miljoner dyra båtar, sexade, skrattade, samlade på oss blåmärken, busade, vaknade nakna i tältet (den stog alesk för).. med mera!! =D

Det var näst intill utomlands. Tjejerna var något sugna när vi berättade allt som hänt så nästa år är vi tillbaka igen men då med hela ligan haha!

Det här är bara en bråkdel av bilderna som tog, några visar jag här, några kommer upp på facebook och resten behåller vi för oss själva haha ;)



Peace out mina vänner!

Destination Gotland!

Jag är inte på uppdaterings humör och ska strax gå ut och grilla o lägga mig i polen med elin. Jag ville bara berätta för alla suckers som stannar kvar här i tumba att på torsdag drar vi till Gotland. Hur jävla fett kommer inte det bli hahaha YEEESS!!!

Biljetterna är bokade och nu är det bara plattor, nya kläder och bikinis som ska handlas sen drar vi!
gaalet!!!

Lovley summer!

Gick upp tidigt för att möta upp folket och åka mot farstanäs. Fan va kul vi har haft dom senaste dagarna, har badat på bl.a lagunen, brosjön, farstanäs med flera. Spelat volleyboll och man måste ju erkänna att man är ganska grym, eller!? hahaha.. Hoppat från klippor och simmat ikapp med tjockis tim som höll på att dö efter några meter (sorry tim) ;). Grillat och tagit oss ett flertal natt dopp, sweet eller hur :)

Willow och tim kom förbi idag med vatten skotrarna och jag och elin var snabba på att hoppa på. Åkte och tankade sen lekte vi runt i vattnet. Vilken jävla kick =D Älskar sommar och alla underbara som förgyller mina dagar från början till slut.

Mitt inlägg blev jätte konstigt och osammanhängande, tror man har fått solsting! Sitter hos linda nu i alla fall och väntar på att duschen ska bli ledig sen knäcker man första biran. Ikväll blir det kröööööka =D

hare bra hejj!!!

Ready to be loved by you

Sweet

Ska man till elin och bada i polen eller, aa det ska man! ;D

Vilken jävla helg!

Har varit full fart som vanligt. Inte för att jag klagar, det är sommar och mycket som händer.. fucking lovley!
I fredags var jag i solna och skulle dricka lite bärs med en kompis. Började hur bra som helst med en promenad i solen med hunden. Blev bjuden på skit gott käk och sen lämnade vi bilen och gjorde oss en varsin kapten :)
Slutade med att jag låg med huvudet halvvägs ner i toan och spydde som en gris.
Trots att man är "erfaren" är det lika j-vla jobbigt varje gång. Allt snurrade och vad jag än försökte fästa blicken på blev det bara värre. Försökte lägga mig ner och blunda en stund i hopp om att somna och vakna utan det där men det skulle jag inte ha gjort för sen va det igång /= Hur som helst hade jag en skit trevlig kväll bortsett från hur den slutade!

Åkte till Elin på lördagen och mådde dåligt tillsammans med henne. Vi låg i soffan och slappade, fixade lite bakis käk sen var det bara att pumpa musik och tagga till igen. Lyckades inte så bra för när vi kom till Rille var vi helt slut. Det enda som hjälper i det läget är alkoholen, allt eller inget ;)
Myckte riktigt, efter några bärs och ett flertal shottar mådde man som en kung igen. Drog vidare till tumba och träffade på dyngaste snubben i stan, lätt byte haaahaha!! :) Vi hade en hel del knäppa grejjer för oss!

Än en gång överlevde man helgen bravader!
















tjuuuue!

Lite grönan bilder

Vi lyckades hitta en plats där man kunde vara "ifred" från allt folk! myys :)





de va ingen dålig sol, insane!

Insane

Igår var gaaaaaaalet!!! ;D Konserten var grym och damian ägde hela grönan. Flummade loss till musiken, dansade, sjöng med, viftade med tändare och händer, kramades, drack bärs och fick avnjuta riktigt tung musik! Kommer blogga mer när alla bilder och filmer kommer upp men nu ska jag dra till elin och glassa i polen..


- "do you love bob marley"

Rysningar i hela kroppen när han rockade loss till bobbans could you be love, en av alla favoriter!



Tack alla som var där och delade den här kvällen med mig!

hare bäst, tjoo!

Va fan hände!?

Du kan inte ens unna dina vänner att dom har någon som har fått upp ögonen för dom och inte för dig. Då är du där och ska "förstöra" och smöra in dig. Nu förstår jag vad dom menade! Hur kan man se sina vänner som konkurenter, jag hajjar inte grejjen. Det irriterar mig fruktansvärt j-vla mycket!

Aja fuck de, inget ska förstöra mitt braiga humör idag ;D Solen lyser, omelleten ligger färdig i stek pannan och snart drar vi till grönan. Jag, elin, emelie och jocke åker in nu på förmiddagen sen kommer resten tills nas & damian står på scen. Hur fett som helst ;D

Peace out

Nas & Damian Marley

I morgon drar jag och Elin till grönan för att kolla på Nas & Damian Marley. Vi kör på en hel dag med bärs drickande och karusell åkande och senare mot kvällen kommer resten av folket ;D Kommer det bli grymt eller, aa det kommer de hahaha!

bjuder på en tung låt med dom två, enjoy!

Tjena tjo!

Jag har varit fett dålig på att uppdatera men som jag och elin disskuterade här om dagen så har som senaste 5 veckorna varit galna. Riktig sommar feeling med mina underbara och andra galningar :)

Vi var på lagunen med tuna gänget. Gick upp tidigt och runt 10 tiden satt vi i bilen på väg till ekerö. Vi hann inte mer än att komma över färgan så var det någon jävel som hade ställt en trottoarkant i vägen och "vi" lyckades med det omöjliga.. punka!! Tur att man hade kakan och jocke i bilen framför som kunde byta däcket annars hade vi fått stå där som ett gäng idioter ;)

Kom fram och vädret var fan på topp! Bergsprängaren och musiken på hög volym, mat, snacks och trevligt sällskap, härliga tider!

  



Men det var bara en av alla underbara sommar dagar! Vi har solat, badat (både i polen och ute), ätit jordgubbar med grädde, grillat, myst i gräset, fiskat, åkt safari, glidit med bilen (a), käkat rulle på gulan (typ varje dag).. Det känns att det är sommar, på riktigt!

I helgen var det country och det var nog fan den bästa på år. Var man full som en kastrull båda dagarna eller, aa det var man! ;) En del minnesluckor, några extra nummer på mobilen, nya bekantskaper, mycket skratt och massa mys. Precis som det ska va! ♥


    
 
Dom här veckorna har verkligen varit fullt ös och mer blir det. Grönan nästa helg och kolla på damian marley & nas, gotland, amsterdam, pool party och landet.. Fucking awesome!
   
Nu har jag inte tid längre, jag och elin ska möta rille och fiska!



 

peace out!

Lagunen

RSS 2.0