Telling the world how grateful I am because I know you

Ni är grymma tjejer ♥

Härliga sommar!

Allt blir bätte för varje dag som går, egentligen har man inte gjort något speciellt men för tillfället är livet bara så jävla härligt!

Blev ingen blue lagoon för varken mig eller Elin igår, det kom annat i vägen. Mötte i alla fall upp fröken och åkte ut till stallet en snabbis sen har vi cruisat i solen hela dagen. Tog en sväng till mölle och kände på vattnet som var sjukt varmt. Blev man förvånad eller, aa det blev man ;p Käkade en glass i solen och sen vidare mot annat.

Efter alla bravader ställde vi bilen och tog en mys promenad i solen med vänner. Slutade med att vi satte oss i en park tillsammans med Jocke, Putte, Larsha, Foppa, Henkii, Emelie och louie. Lyckades övertala dom flesta på att dra med och bada så vi drog tillbaks till Mölle men den här gången med badkläder.

Snacka om att det är varmt i vattnen!

Efter det åkte vi runt, safari efter safari och pumpade fet musik och bara njöt. Jag älskar att åka bil! Det slutade med att jag och carro åkte runt till klockan var halv tre. Jag var skapligt trött i morse när klockan ringde.

Jag sitter och väntar på att mina ägg ska koka färdigt sen ska jag packa ner allt så kommer hanne och hämtar mig om en stund. Jag, hanne, elin, jocke, kakan, krister och putte ska till lagunen och steka i solen ;)

Live the life you love and love the life you live - om man gör! ♥

Peace out!

Sol & bad

Allt blir bara bättre och bättre för varje dag som går, saker och ting faller på plats och livet leker mer än någonsin. Igår drog vi till rödstuhage och spelade brännboll. Jocke hade med sig bergsprängaren så med volymen på max sprang vi som idioter. Det var tjejerna mot killarna och eftersom linda vägrade att vara med och elin inte hade kommit hem än så fick vi andra kuta som tokar men de va fett kul ;D

Midsommar blev ruskigt lyckad.. tills "extra mammorna" kom och drog ner stämningen helt! Sitter på sina arslen och dömmer alla andra som kan och vill släppa loss. "titta vad dom har på sig, hur dom dansar, strular hon med honom", GE UPP MÄNNISKOR. Komma med onödiga kommentarer för att folk har det mysigt, kan de bero på att ingen vill röra er med tång kanske IDIOT(ER)!

Aja fuck de, snart kommer jocke och plockar upp mig sen hämtar vi elin och resten av folket och drar mot ekerö och lagunen. Första doppet för i år, fett nice ju! =)

Ha en underbar dag
Puss&kram

Midsommar

Har lite smått panik för att systemet inte är öppet idag och någon drack upp mina tolv bärs som jag hade planerat att ha idag. Det löser sig alltid på ett eller annat sätt men det är bara jobbigt med projekt /:

Igår mötte jag upp linda, hanne, spaak, temu och krister i mölle och hade mys i solen. Vädret har varit grymt i flera dagar nu =D Vi var där ett par timmar sen vidare till segersjö pizzan för några bira till. Därifrån gick vi fulla och glada mot krister för att duscha och göra oss i ordning. Det blev ett jävla drag trots att Krister inte ens ville ha upp någon från början haha ;) Det blev snack om villan men tur va väl de att vi inte hamnade där, pallas inte!!

Drog vidare till Marran sen vaknade man upp hemma med pann knack som hette duga!

Midsommar idag! Vaknar av ett sms från honom.. och ett samtal senare var det precis som vanligt! Jag fattar inte vad fan felet är. Du har ju allvarliga problem!!! Det rör mig inte i ryggen, du har gjort mig så avtrubbad och känslokall.. men ändå.. VIDRIGA MÄNNISKA!

nää, här blir inga barn gjorda..

Ha en trevlig midsommar allihopa!

Long time no see!

Det märks att det börjar bli sommar och det känns att man lever! 

Jag har solat, badat i poolen (hos elin ), skrattat, ätit jordgubbar med grädde, tränat (a), promenerat, vart på safari, druckit alkohol, dansat, röjjt!!

Galet gäng det där asså, alla med helt olika temperament och karaktärer men som ändå funkar så jävla bra. Och så kommer jag med in i bilden, va faan hände haha ;) Diggar er bruds!

Liten kort summering av helgen;
I torsdags mötte jag elin i tumba på några bärs efter en lyckad arbetsintervju, slutade med att vi alla drog in till stan och fick karatefylla som ni kanske sett på bilderna i inlägget innan haha! Lyckad men jag säger bara tur att ingen såg oss som vi va på väg hem alltså, va man full eller (a)!!

Fredagen hade jag och elin tummat på på tb's eftersom att dom andra jobbade och inte vi. Drog och föra uppe hos henke sen vidare till tuna pizzan där det var ett jävla drag /: Efter pizzan blev det tb's och festa men blev en inte alls lika hård natt som kvällen innan.

Lördag var verkligen inte tänk att vi skulle kröka, mådde ju inte direkt bra. Men senare mot eftermiddagen kom solen fram och bakfyllan började försvinna. Efter mycket om och men drog vi mot stan och kungsan. På väg in mötte vi temu, jocke, putte och krister som också var på väg in. Kvällen blev så JÄVLA nice, mer säger jag inte haha ;)

Och söndagen var en dag för att återhämta sig, vad mer behöver man säga! :)

Sommar känslorna börjar komma på riktigt nu. I helgen är det midsommar som ska spenderas med dom sköna och helgen efter det är det country! Fy fan vad livet är härligt, ibland går det verkligen som en bergochdalbana och man önskar att den bara kunde ta slut, men dagar som dom här gör det värt att fortsätta♥  

I morgon ska jag träffa alex och planera för fotograferingen, har en hel del ideer som hon förhoppningsvis kommer gilla :)

Nu måste jag fan sova, ska upp tidigt i morgon!
         



Puss&Kram

Vad fan hände?

Vilket jävla race man har kört dom senaste tre dagarna, riktig jävla rock star hahaha ;D Orkar inte uppdatera nu men jag ville bara säga att jag lever ;)


(Trodde man mognade med åren men så är tydligen inte läget för vissa)

Karatefylla!

                                             

Vad ska man säga hahahaha ;D Tack för en galen kväll tjejer!

Grymt!

Fan va nice det skulle va om det här jobbet blir mitt. Intervjun gick fett bra, alla var verkligen underbara. Kommer in flera stycken mitt i intervjun och skulle hälsa, titta på mina tatueringar osv.
Första snubben som kommer inte bah; Tjaaa, är det nya stjärnskottet vi har på besök!? hahaha ah dom va riktigt sköna allihopa! Faaan det här jobbet måste verkligen bli mitt. Eget "kontor", företags möten med kostym och hela kittet.. Förorts guzzen har kontor på söder hahaha, hur låter inte den då ;D

Måte börja röra mig mot tumba, jag ska nämligen möta fröken Macke och avnjuta ett par kalla i solen =)

Kärlek och respekt till alla som förtjänar det ♥

YO!

Igår ringde det en kille från ett jobb som jag har sökt och ville att jag skulle komma på arbetsintervju. Klockan 14.00 idag ska jag vara på söder. Det vore så jävla nice om jag fick det här jobbet, det är heltid 9-17, måndag till fredag med eget kontor och fet lön ;) smuttigt!!

Man ska ju inte ta ut något i förskott men jag blev så jävla glad och hyper i hela kroppen efter att han hade ringt så jag gick ut på en promenad. När jag går förbi segersjö pizzan sitter tjejerna och dricker bärs, fucking awesome. Pladdrade på om planerna för i helgen och midsommar, kommer bli så jääävla bra =D Efter det promenerade vi vidare till v där musiken pumpades till max och brudarna fuckade ur hahaha!

Fy fan vad allt känns bra för tillfället. Livet leker, sommarn är här, bärs, brunbrända ben, fräknar (om man ändå hade haha), åka cab, pumpa musik, sola, bada wiihooo! Någon mer än jag som har längtat!?

You lucky bastard

Fan nu har statistiken sjunkit sen jag kollade sist! Kan det ha och göra med att jag skrivit om du lycklig jag är dom senaste dagarna och hur förbannat tråkigt alla tycker att det är att läsa om någon som är det. (Kanske kan va så att typ hälften av alla mina läsare är sneaky och bara allmänt intresserade av vad jag gör och med vem jag gör det) något som jag varit lite hemlig med på senaste..

Vad vet jag, men jag är fortfarande lycklig i alla fall ;D

Har varit ute med kameran idag också, är faktiskt skit nöjd över mig själv att jag har varit ute nästan varje dag och verkligen fotat. Även om det säkert är jätte tråkiga bilder för alla andra (endel kommer inte ens upp här) men det är fan så bra träning plus att jag får utlopp för allt kreativt som kommer med lyckan och glädjen =)

Måste väl börja fota  hud för att ni ska bli intresserade! Här kommer i alla fall något från idag;

   

Oh happy day!

Vaknade på yber bra humör idag igen, har svävat på moln i flera dagar! Jag kan knappt formulera mig, inte ens ord räcker till för att beskriva min lycka just nu.

Kärlek, trygghet gaaaah =D =D happy happy happy!!!

Jag önskar att jag kunde berätta vad det är som gör mig såhär, det kryper i hela kroppen på mig. Jag vill bara skrika ut till hela världen men jag måste försöka hålla mig ett litet tag till..

I dag kommer mormor från dalarna och hälsar på oss. Hon ska titta på syrrorna som har skolavslutning i morgon sen åker mamma och barnen med henne tillbaka till dalarna. Vem är ff i två hela veckor efter det!? hoho, yeees! ;D

Bästaste ♥

Magi

Det va vackert i tumba ikväll! Solen tittade fram mot eftermiddagen. Molnen låg i olika höjder med varandra och skiftade i alla möjliga färger, himlen såg helt magisk ut!


    
 

kärlek! ♥



puss&kram

Girls night out!

Lyckorus

Dom här två veckorna kommer kännas som en evighet men jag ska stå ut, med ett fucking leende på läpparna. För sen kommer jag få leva lyckligt utan att någon jävel kommer kunna lägga sig i eller försöka förstöra..

obeskrivligt! ♥

Helgen

Det har varit en skum jävla helg alltså! Inte på ett dåligt sätt snarare tvärtom, den bästa på väldigt länge. I fredags mötte jag upp tjejerna och drog till tb's, inte så överdrivet mycket folk men det var skönt. Vi dansade, drack shot brickor och hinkade sprit så det stod härliga till :)
Efter tb's blev det efterfest hos .... och där blev det ganska vilt höhö. Vi gick inte och la oss förns 7 på lördags morgonen och då var jag fortfarande inte hemma än.

Vaknade utan huvudvärk, bakfylla och ångest men det blev inte så många timmars sömn så vi åkte till robbans och köpte pizza sen tillbaka till soffan framför en film. Efter käket tok deckade alla i soffan och inte förns vid 8 på kvällen blev jag avsläppt hemma. Fick några sms om jag skulle dyka upp på tb's igår också men jag pallade verkligen inte!
Jag slaggade några timmar, in i en dusch och sen blev jag hämtad för en safari och en sväng till nynäs.

Helgen låter inte särskilt speciell men det är för att jag har utelämnat dom bästa detaljerna.. liiika bra!!


Nu ska jag upp på cykeln och trampa..

Lovley

Ingen huvudvärk, ingen baksmälla och ingen ångest.. Lovley!! :)

Sagoland

Jag vill berätta, jag vill skrika det rakt ut, så att precis alla får veta.. men jag låter bli! Det här är hemligt och stannar mellan oss men det gjorde mig fruktansvärt jävla lycklig.

Är det verkligen tillåtet att vara såhär glad, vågar man?!

Det va fortfarande dagg i gräset efter dagens regnväder, men alldeles ljust och friskt i luften. Jag va på våran plats ikväll. Där man kan gå långt utan att möta någon annan än sig själv på hela vägen. Jag älskar den platsen. Jag skulle aldrig kunna låta bli att återvända dit.


pirr i magen!!

det här händer inte.. woooaaaaa!! helt galet (:

Carros student!

bilderna är från Elin's mobil kamera!

fröken macke und moi!


Carro och jag på tb's


sööt ;)


box på spaak haha..






och branden i storvretsskolans gympasal!

Vi sitter i samma båt

Allt studentfirande är snart slut för i år men igår var det Carros tur. Tog bussen till salem centrum, gick förbi bolaget, köpte blommor och stressade till hennes mottagning. Där möttes jag av en sjukt snygg Carro och resten av tjejerna (snygga jaa, men inte som bruden i studentklänning) hata mig inte för det här nu höhö ;)

Satt och pladdrade i ett par timmar, drack alkohol och konstaterade en jävla massa. Ni är bara för bra asså!!!
När ciggen tog slut då var det dags att röra på oss, efter ett antal byten av linnen, byxor och klänningar drog vi till bussen. Hoppade av i tumba och drog till tb's.

Vi satte oss i sofforna på uteserveringen och fortsatte snacka. Plötsligt kollar vi upp och ser ett fett stort och svart rökmoln samtidigt som det flyger aska i huvudet på oss /= Elin ringde skjuts och så åkte vi still storvreten. Fick parkera vid vivo för att det var smockat med bilar och människor, alla ville se!
Gympasalen stog i lågor!! /=

Vad är det för dumma jävlar som bränner ner gympasalen när sommarlovet börjar!? En smart "pyroman" hade brännt ner skiten innan skolan börjar. Dom kommer säkert hinna fixa gympasalen tills eleverna börjar igen, suckaaaas!

I alla fall.. vi tog några bilder på branden sen vände vi och åkte tillbaks till tbs.
Efter det kom fyllehickan och då var det dags för mig att gå hem..

Tack för en trevlig kväll tjejer och grattis igen till dig carro!




I flera år har ni lagt ner äckligt mycket energi på att snacka om mig och mitt liv. Är det för att ni inte har ett eget, för att ni ser mig som konkurrens eller för att det helt enkelt sticker FETT i ögonen på er att se en snygg brud som tar för sig, skiter i folk åsikter och lever sitt liv precis som hon vill..

Fick höra ett "nytt" rykte igår som tydligen ska gå om mig, hahaha ni är ju för jävla brända. För att man umgås med killar behöver inte det betyda något och skulle det vara så att jag hade pojkvän så skulle ni nog vara dom första att få reda på det, tro mig!!


Äntligen människa igen!

Efter en hård helg med mycket skratt, sol, tequila, cigg, kubb, student firande och en bakfylla som hette duga är jag äntligen människa igen!
Mådde äckligt dåligt igår! Så fort jag kom hem la jag mig i soffan och där låg jag till kvällen. Orkade varken duscha eller gå på toa men det är väl smällar man får ta, speciellt om helgen har varit riktigt jävla nice ;)

I fredags var det student firande, faan jag vill ta studenten igen asså. Åka flak med feta högtalare, dans, musik, skumpa, vadå rysningar!!

Senare på eftermiddagen gick jag mot kiosken i tuna och på vägen möttes jag av kubb och bärs vid gräsmattan. Elin, Carro och Hanne var där med grabbarna och jag slog mig glatt ner och softade. Satt och snackade skit tills det blev bestämt, vi ska till tb's!

Det var ruskigt länge sen jag var där och jag var faktiskt lite skeptisk till att dra dit men det va grymt! Jag rockade loss på dansgolvet med sandra och elin, körde tequila race och drack goda drinkar. Var inte en enda människa som jag inte ville ha runt omkring mig, FETT NAJS!!

I lördags morse kan man väl säga att jag mådde som jag förtjänade /= människa eller inte åkte jag till Södertälje och mötte upp Marc, vi snackade lite sen tillbaka till tumba igen. I tumba träffar jag Mark och Rase som jag inte har sett på år och daaar. Dom skulle mot ängen och fira Chrille som hade fyllt år och jag hade egentligen ingen större lust att haka på men så svår övertalad var jag hoho ;)

Även den kvällen slutade på tb's med Carro, Elin, Hanne med flera :) Hör och häpna; jag har inte varit där på LÄNGE och så slår man på stort och kör hela helgen, som back in the days!

Tyvärr har det inte blivit en enda bild men vilka minnen, ligger typ och garvar för mig själv moahahaha!!!

Studenten -08









Time to shine

Lite bloggtorka jag vet men jag har njutit av vädret till max! Har legat på gården ett par timmar varje dag och jobbat på brännan och nu ska jag fan inte klaga, man börjar få färg ;) 
Träffade en good looking brevbärare som flirtade med mig när jag låg på gräsmattan utanför och solade. Eller det började med att han behövde hjälp in och snälla moi erbjöd sig såklart. Han har varit nästan varje dag och stannat coh pratat höhö! =p

Har fått galet med inspiration dom senaste dagarna och nu är kameran med jämt i stort sett. Alla är inte guldkorn men snart börjar jag på mitt projekt. Det borde ni se fram emot ;)











Dags för studentfirande,

FY FAN VA NI ÄR BRA!!

RSS 2.0